Pește-spadă la grătar pe salată caldă de porumb cu Avocado
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați peștele-spadă la grătar pe salată caldă de porumb cu Avocado. Această rețetă face 4 porții cu 420 calorii, 36g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $5.04 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână avocado, porumb Spice, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată caldă de porumb și Avocado, Bucătar De Hârtie # 31-Salată Caldă De Pește-Spadă, și fripturi de pește-spadă la grătar cu salată de porumb cu ierburi pentru rețete similare.
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ziobaffan organic Pinot Grigio cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.