Pește-spadă la grătar cu Salsa de roșii și castraveți

Pește-spadă la grătar cu Salsa de roșii și castraveți
Pește-spadă la grătar cu Salsa de roșii și castraveți ar putea fi doar Mexican rețetă pe care o căutați. O porție conține 311 calorii, 35g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și întreagă 30 servește 4 și costă $ 4.52 pe portie. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel principal. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de ulei de gătit, roșii de prune, mărar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Pește-spadă la grătar cu salsa de Lime de castraveți, Pește-spadă la grătar cu Rețetă de salsa de castraveți-pepene galben, și Pește-spadă la grătar Mesquite cu Salsa de roșii carbonizate.

Instrucțiuni

1
Aprindeți grătarul sau încălziți broilerul. Înveliți jumătățile de roșii cu 1 linguriță de ulei. Grătați roșiile tăiate cu fața în sus (sau fierbeți-le tăiate cu fața în jos), până când pielea începe să se înnegrească, aproximativ 10 minute. Alunecați pielea și puneți roșiile într-un vas mediu din sticlă sau oțel inoxidabil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Din Cereale Integrale, Pentru ServireRulouri Din Cereale Integrale, Pentru Servire
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Adăugați castravetele, sucul de lămâie, mărarul, 3/4 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper. Se amestecă pentru a rupe roșiile și pentru a combina ingredientele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
1-1/2 Oz. Gin1-1/2 Oz. Gin
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
MărarMărar
(tub Mare)(tub Mare)
3
Înveliți peștele-spadă cu restul de 2 lingurițe de ulei și presărați cu restul de 1/4 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper. Grătați sau prăjiți peștele timp de 4 minute. Întoarceți și gătiți până se rumenesc și tocmai ați terminat, cu 4 până la 5 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește-spadăPește-spadă
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
(tub Mare)(tub Mare)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4
Se servește cu salsa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)
5
Alternative de pește: halibut, Marlin și fripturi de somon sunt, de asemenea, delicioase la grătar, iar oricare dintre acestea ar merge bine cu salsa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De SomonFriptură De Somon
HalibutHalibut
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
6
Variante: folosiți 1 lingură de busuioc proaspăt tocat în locul mărarului. O lingură de mentă proaspătă este o altă alternativă gustoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
Mentă ProaspătăMentă Proaspătă
MărarMărar
7
Recomandarea vinului: un vin alb ușor, cu o aciditate răcoritoare, este perfect atât cu peștele, cât și cu legumele proaspete. Încercați un Muscadet de Svre-et-Maine din Valea Loarei din Franța.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
MuscadetMuscadet
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Peștele funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Skyfall Pinot Gris. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Skyfall Pinot Gris
Skyfall Pinot Gris
Paie palidă de culoare cu note de mango, floare de citrice și banană în nas. Pe palat, un amestec de fructe tropicale se desfășoară în arome de mandarină, mango, grapefruit și banane. Aceste note tropicale continuă pe tot parcursul finisajului lung și persistent.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate36
Revista