Pește prăjit marinat
Dacă aveți aproximativ 2 ore și 25 de minute de petrecut în bucătărie, peștele prăjit marinat ar putea fi o rețetă spectaculoasă, fără lactate și pescatarian de încercat. Această rețetă face 2 porții cu 445 de calorii, 21 g de proteine și 27 g de grăsimi fiecare. Pentru 2,44 USD per porție, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal accesibil. 4 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Această rețetă de la Allrecipes necesită ardei cayenne, ulei vegetal, chimen măcinat și boia de ardei. Ținând cont de toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 49%, ceea ce este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pește prăjit marinat în usturoi, oțet, oregano și chimen, pește marinat cu soia și frigărui de pește marinat.
Instrucțiuni
Puneți fileurile de căptușe într-un vas mic de sticlă.
Amesteca sucul de lamaie, usturoiul, chimenul si boia intr-un castron mic; se toarnă peste fileurile de căptușeală. Acoperiți vasul cu folie de plastic și marinați căptușeala la frigider timp de 2 ore.
Se amestecă făina, iarba de mărar și ardeiul cayenne pe o bucată de hârtie cerată.
Bateți oul și apa împreună într-un castron larg.
Încinge uleiul într-o tigaie mare la foc mediu.
Apăsați ușor fileurile de căptușeală în amestecul de făină pentru a le acoperi; se agită pentru a elimina excesul de făină. Se scufundă în oul bătut pentru a acoperi și se întoarce imediat la amestecul de făină pentru a se acoperi.
Prăjiți căptușeala în ulei încins până când peștele se fulge ușor cu o furculiță, aproximativ 5 minute pe parte.