Pește Prăjit Cu Muștar
Această rețetă face 4 porții cu 124 calorii, 2G de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Dacă $1.27 pe portie se încadrează în bugetul dvs., peștele prăjit cu muștar ar putea fi un remarcabil fără gluten, primar și pescatarian rețetă pentru a încerca. Cap la magazin și ridica capere, CR fra fra fra fra, dijon muștar, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Această rețetă de la Serious Eats are 146 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pește Prăjit Cu Muștar, Pește la cuptor în maioneză și muștar, și Marinată de muștar Dijon pentru pește la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 425 F.
Într-un castron mic, amestecați împreună CR aproxormme fra fra, muștar, șalotă, capere, 1 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper.
Așezați fileurile într-un vas de copt rezistent la cuptor sau pe o tavă tapetată cu hârtie pergament. Puneți sosul generos peste fileuri, asigurându-vă că peștele este complet acoperit.
Coaceți peștele timp de 10-15 minute, sau până când tocmai ați terminat și începeți să fulg ușor.
Se servește fierbinte sau la temperatura camerei cu orice sos rămas lingurat peste pește.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Alsacia Willm Pinot Gris Reserve. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
![Alsacia Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.