Pește Prăjit Crocant
Peștele prăjit crocant este un pescatarian rețetă cu 30 de porții. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 20 de calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați biscuiți rotunzi cu unt, făină, praf de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare sunt Pește De Cod Prăjit La Cuptor Crocant, Crocant Prăjit-Tacos De Pește, și File crocante de pește prăjit la cuptor.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 218°.
Se amestecă primele 5 ingrediente în plăcuța de plăcintă. Bateți oul, pansamentul și muștarul cu furculița într-o farfurie separată de plăcintă până se omogenizează bine.
Așezați făina pe farfurie.
Înmuiați peștele în făină, apoi în amestec de ouă, apoi amestec de firimituri, întorcându-vă pentru a acoperi uniform ambele părți ale fiecărui file.
Așezați pe foaia de copt acoperită cu folie.
Coaceți 15 min. sau până când peștele fulgi ușor cu furculita.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Santa Margherita Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.