Pește Italiano

Pește Italiano
Nevoie de un fără gluten, fără lactate și felul principal principal? Pește Italiano ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 19g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 209 calorii. Pentru $ 3.82 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 9 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de sare, ceapă, roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până vin alb ai putea urma acest curs principal cu Vin Alb Iaurt Congelat ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Fileuri De Pește Italiano, Italiano Ravioli, și Tortellini Italiano.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie, sotati ceapa si usturoiul in ulei pana cand se inmoaie. Se amestecă roșiile, vinul, măslinele, pătrunjelul și sarea. Aduceți la fierbere. Gatiti, neacoperit, timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Cutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute VerziCutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute Verzi
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
(tub Mare)(tub Mare)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Adăugați fileuri. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 12-15 minute sau până când fulgii de pește ușor cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
3
Scoateți peștele pe plăcile de servire; păstrați cald. Se fierbe sosul, neacoperit, timp de aproximativ 4 minute sau până când atinge grosimea dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Fish. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Marco Felluga Mongris Pinot Grigio. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
Marco Felluga Mongris Pinot Grigio
Marco Felluga Mongris Pinot Grigio
Culoare galben auriu cu indicii de cupru. Are o aromă intensă, cu indicii pronunțate de floare de salcâm, mătură și măr. Are un gust elegant, Fructat, corpolent și structurat și un finisaj lung.
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții2
Scor De Sănătate13
Revista