Pește de inspirație sardiniană cu cuscus israelian

Pește de inspirație sardiniană cu cuscus israelian
Peștele de inspirație sardiniană cu cuscus israelian este un fără lactate și pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 472 calorii. Pentru $ 4.95 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați harissa, bulion de legume, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Pește Fript Cu Pilaf De Cuscus Israelian Și Porumb, Cuscus de culoare Trandafir (cuscus israelian cu sfeclă și nuci), și Cușcuș Israelian Tabouli pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-o oală mare la o flacără medie-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Se adaugă șalotele și țelina, împreună cu un vârf de sare, și se sotează, amestecând, până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
(tub Mare)(tub Mare)
3
Când aromaticele sunt moi, adăugați cuscusul și amestecați pentru a acoperi cu ulei (majoritatea cuscusului vine pre-prăjit, deci nu trebuie să vă faceți griji pentru asta).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata TocataGhimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata Tocata
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
4
Adăugați vinul alb, lăsați să gătească o clipă, apoi adăugați roșiile, bulionul, șofranul și jumătate din pătrunjel și mentă (puneți deoparte jumătatea rămasă pentru a termina vasul).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Amestec De Risotto Ambalat (cutie De 14 Uncii).1 Amestec De Risotto Ambalat (cutie De 14 Uncii).
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
șofranșofran
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
5
Adăugați măslinele și amestecați pentru a combina. Acoperiți oala, aduceți-o la fierbere și apoi coborâți focul până când abia este suficient de mare pentru a menține un foc mic. Gatiti pana cand cuscusul este doar timid de a fi facut, ~10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata TocataGhimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata Tocata
Cutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute VerziCutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute Verzi
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
6
Când cuscusul este încă al dente, amestecați-l și așezați fileurile de pește deasupra, condimentați cu sare și înlocuiți capacul și continuați să gătiți încă câteva minute, până când fulgii de pește și cuscusul au terminat de gătit (ora exactă va varia, în funcție de peștele dvs.-uneori opresc focul și îl las să continue să gătească în aburul rezidual când este doar timid). Gustați și reglați sarea dacă este necesar (între bulion și măsline ar trebui să fiți bine) și presărați menta și pătrunjelul rezervate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Ghimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata TocataGhimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata Tocata
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Cutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute VerziCutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute Verzi
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
(tub Mare)(tub Mare)
7
Serviți cu pene de lămâie și harissa, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
HarissaHarissa

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Santi Sortesele Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, prezintă maturitate și rotunjime bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate32
Revista