Pește De bere și chipsuri picante cu sos tartar de lămâie-Habanero și oțet Serrano
Pește De bere și chipsuri picante cu sos tartar de lămâie-Habanero și oțet Serrano ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și pescatariană are 1509 calorii, 77g de proteine, și 82G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $9.52 pe portie, această rețetă acoperă 53% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 76 de gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Ziua Tatălui. Mergeți la magazin și ridicați maioneză, cod, pudră de chili de arbol și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma oțetul de vin alb, puteți urma acest fel principal cu Tort De Catifea Roșie ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 55 de minute. Cu o lingură scor de 94%, acest fel de mâncare este remarcabil. Pește De bere și chipsuri picante cu sos tartar de lămâie-Habanero și oțet Serrano, Bere sud-vestică-pește bătut cu sos Tartar Verde Chile, și Pește și chipsuri în aluat de bere sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Bateți împreună pulberile de sare, ancho și chili de arbol într-un castron. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Tăiați cartofii în felii groase de 1/4 inch, apoi tăiați fiecare felie în cartofi prăjiți groși de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Cartofi Prăjiți
3
Puneți cartofii prăjiți într-un castron mare cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Prăjiți
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Încălziți uleiul într-o tigaie mare, dreaptă, la 325 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Scurgeți cartofii prăjiți în loturi pe prosoape de hârtie. Se prăjește fiecare lot timp de 3 până la 4 minute până se formează o culoare blondă palidă și se scoate într-o tigaie căptușită cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Prăjiți
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
Tigaie
6
Chiar înainte de servire, creșteți căldura uleiului la 375 grade F și prăjiți din nou cartofii, în loturi, până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Ulei De Gătit
7
Se scoate într-o tigaie tapetată cu prosoape de hârtie și se condimentează cu condimentele și coriandrul tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz
Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
Tigaie
1
Preîncălziți o friteuză sau o oală adâncă umplută la jumătate cu ulei la 360 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Bateți împreună făina, 1 linguriță sare, 1/2 linguriță piper și bere într-un castron mare. Se lasă deoparte 10 minute. Îndoiți albușurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Piper
Făină Pentru Toate Scopurile
Bere
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
3
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F. condimentați peștele cu sare și piper, dragați în făină, atingeți excesul, apoi înmuiați peștele în aluat și prăjiți-l în loturi până se rumenesc pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Făină Pentru Toate Scopurile
Pește
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Îndepărtați cu o lingură cu fante pe o farfurie tapetată cu prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Prosoape De Hârtie
5
Se transferă pe o foaie de copt și se menține cald la cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
6
Se servește cu, chipsuri, sos Tartar de lămâie-Habanero și oțet Serrano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Tartar
Habanero Chili
Oțet
Cartofi Prăjiți
Lămâie
7
Aduceți sucul de lămâie la fiert la foc mare într-o cratiță mică și gătiți până se reduce la 1/2 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
8
Lasă să se răcească.
9
Combinați sucul de lămâie răcit, maioneza, hamsia și habanero într-un robot de bucătărie și procesați până se combină. Răsturnați amestecul într-un castron mediu și pliați în cornichon și capere și condimentați cu sare și piper. Acoperiți și refrigerați cel puțin 1 oră înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Suc De Lămâie
Maioneză
Habanero Chili
Hamsii
Capere
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
Bol
10
Aduceți oțetul la foc mic într-o cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
11
Adăugați ardeii iute și sarea, scoateți-le de pe foc și transferați-le într-o sticlă sau borcan de sticlă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute
Sare
12
Lăsați să stea la temperatura camerei cel puțin 8 ore.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ziobaffan organic Pinot Grigio cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.