Pește De bere și chipsuri picante cu sos Tartar de lămâie-Habanero și oțet Serrano
Pește de bere și chipsuri picante cu sos Tartar de lămâie-Habanero și oțet Serrano este un lactate gratuit și pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 1433 calorii, 79G de proteine, și 73G de grăsime. Pentru $ 9.59 pe portie, această rețetă acoperă 54% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel principal. Ziua Tatălui va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Dacă aveți piper habanero, praf de chile de arbol, cartofi de copt și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 76%. Rețete similare includ Pește De bere și chipsuri picante cu sos Tartar de lămâie-Habanero și oțet Serrano, Southwestern bere-aluat de pește cu sos tartar Chile Verde, și Pește și chipsuri în aluat de bere.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți o friteuză sau o oală adâncă umplută la jumătate cu ulei la 375 grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Bateți împreună făina, 1 linguriță sare, 1/2 linguriță piper și bere într-un bol mare. Puneți deoparte timp de 10 minute. Îndoiți ouăle. Aluatul trebuie să fie subțire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Un Plic De 28 G De Mix De Ciocolată Caldă
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
4
Condimentează peștele cu sare și piper. Dragați peștele în făina suplimentară, atingeți excesul, apoi înmuiați peștele în aluat pentru a acoperi. Se prăjesc în loturi până se rumenesc pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Bomboane De Caracatiță Brite
Crackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
5
Îndepărtați cu o lingură pliată pe o farfurie căptușită cu prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Supă De Pui Pudră Goya®
6
Se transferă pe o foaie de copt și se păstrează cald la cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Galben și Stropi Asortați
7
Se servește cu oțet Serrano stropit deasupra, chipsuri picante pe lateral și sos Tartar de lămâie-Habanero pentru scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Tartar
șalote, Tăiate în Felii Subțiri
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
8
Aduceți oțetul la foc mic într-o cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
9
Adăugați chiles și sare, scoateți de pe foc și transferați într-o sticlă sau borcan de sticlă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
10
Lăsați să stea la temperatura camerei cel puțin 8 ore. Tulpina.
11
Așezați feliile de cartof într-un bol cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
12
Lăsați să stea 15 minute.
13
Scurgeți, clătiți sub apă rece și scurgeți din nou. Se usucă cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®
14
Încălziți suficient ulei pentru a ajunge la 4 inci pe părțile laterale ale unei cratițe mari adânci la 370 grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
15
Se amestecă împreună sarea, praful de ancho și pulberea chile de arbol împreună într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi, Curățați și Tăiați Cubulețe De 1/4 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
16
Adăugați cartofii în uleiul fierbinte în loturi și gătiți până se rumenesc, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Subţire-
17
Scoateți din tigaie cu o lingură pliată, scurgeți pe prosoape de hârtie și condimentați imediat fiecare lot cu o parte din amestecul de condimente și o parte din cilantro tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Ulei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Supă De Pui Pudră Goya®
Roșii Feliate, Opțional
18
Se servește fierbinte.
19
Aduceți sucul de lămâie la fiert la foc mare într-o cratiță mică și gătiți până se reduce la 1/2 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
20
Lasă să se răcească.
21
Combinați aproximativ 2 linguri de suc de lămâie redus răcit, maioneză, hamsii, habanero, cornichons și capere într-un castron mediu. Condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Cornișon
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Parmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
șalote, Tăiate în Felii Subțiri
1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
22
Adăugați mai mult suc de lămâie, după gust, dacă doriți. Acoperiți și refrigerați cel puțin 1 oră înainte de servire.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Ziobaffan organic Pinot Grigio. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.