Pește condimentat Indian cu gust de castraveți

Peștele condimentat Indian cu gust de castraveți ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 5,31 USD pe porție. O porție conține 277 calorii, 29G de proteine, și 15g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați ghimbir, iaurt fără grăsimi, coriandru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Condimentat Rubin și smarald Indian piper savura-Chutney, Tacos De Pește Cu Gust De Castraveți, și Prăjituri de pește cu condimente indiene.
Instrucțiuni
Bateți iaurtul, 2 lingurițe de ghimbir, usturoi, pudră de curry, chimen și piper cayenne într-un castron mediu pentru a amesteca.
Adăugați pește și întoarceți-l pentru a acoperi uniform. Acoperiți și refrigerați cel puțin 4 ore sau peste noapte, întorcând peștele ocazional.
Se amestecă castravetele, oțetul, coriandrul tocat și restul de 2 lingurițe de ghimbir într-un castron mic. Condimentează ușor după gust cu piper. Bucurați-vă înainte poate fi făcută cu 4 ore înainte. Acoperiți și refrigerați, amestecând ocazional.Pregătiți grătarul (foc mediu-mare).
Periați grătarul cu ulei de măsline. Îndepărtați excesul de marinată de iaurt din pește; presărați peștele cu sare și piper. Grill pește Până când doar opac în centru, aproximativ 6 minute pe fiecare parte.
Transferați peștele în farfurii. Spoon castravete savura alături; garnisiti cu crengute coriandru.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Maysaran arsheen Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![Maysara Arsheen Pinot Gris]()
Maysara Arsheen Pinot Gris
O expresie strălucitoare de fructe chiar în față, salutându-ți palatul cu note de iarbă tăiată într-o zi caldă. Vinul este ancorat de aciditate crocantă, dar nu atât de mult încât să copleșească o tachinare trecătoare de dulceață care te lasă zâmbind. Arsheen are un caracter inteligent, revigorant, care va conferi claritate unei game de preparate din pește, păsări și carne de porc.