Pește Chinezesc Autentic Aburit
Autentic pește Chinezesc aburit ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 58G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 364 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $ 6.23 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți ghimbir, ceapă verde, pește de piatră și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă de la Toateretete are 15 fani. Un cuplu de oameni i-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare chinezească. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Pește Chinezesc Aburit, Pește Chinezesc Aburit Cu Scallions, și Pește Aburit, Stil Chinezesc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Umpleți un vas mare 1/2 plin cu apă și așezați un vapor de bambus cu capac deasupra vasului. Aduceți la fierbere. Îndepărtați solzii de pește și clătiți cu apă rece.
Așezați peștele pe o placă mică de metal, cu burta în jos.
Așezați în abur și acoperiți. Gatiti pana cand pestele nu mai este opac si fulgi usor, 10-12 minute. Încercați să nu scoateți capacul de pe oală până când nu se face aburire; acest lucru va asigura un pește complet gătit și fraged.
În timp ce peștele se aburește, combinați uleiul vegetal, ceapa verde și ghimbirul într-o cratiță mică. Gatiti la foc mediu-mare pana cand bulele de ghimbir. Turnați cu grijă uleiul fierbinte peste peștele aburit.
Stropiți cu sos de soia pentru a servi.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pește în meniu? Încercați asocierea cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Mark West Pinot Grigio. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Mark West Pinot Grigio]()
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat, persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite de duzină...sau zeci.