Pește calcan în sos de roșii (pește pane )
Peștele calcan în sos de roșii (pește pane ) este un pescatarian rețetă cu 6 porții. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 228 calorii, 3G de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă de la phamfatale.com are 7 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână usturoi, boia de ardei, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 48%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Bețișoare De Pește Coapte Cu Sos Tartar, Sandvișuri de pește pâine cu sos Tartar de mentă-Caper, și Pește Pane Într-O Clipă.
Instrucțiuni
Rugați-vă vânzătorul de pește să pregătească 6 fripturi de calcan. Asigurați-vă că pielea de pește este scalată. Spălați și uscați folosind prosoape de hârtie.
Așezați fripturile de pește într-un vas mic, puțin adânc. Condimentează cu sare, praf de chili roșu și 1 cățel de usturoi zdrobit. Asigurați-vă că condimentele acoperă peștele.
Întindeți o lingură de ulei uniform în vas. Marinati pestele nu mai mult de 30 de minute.
Puneți pâinea tăiată cubulețe într-un robot de bucătărie (sau un mini-robot de bucătărie) și pulsați de mai multe ori în pulbere albă fină.
Adăugați praf de usturoi.
Se toarnă amestecul într-un castron. Se condimentează cu sare și piper. Pune deoparte.Se usucă peștele încă o dată. Folosind o strecurătoare cu plasă medie, presărați niște pesmet peste friptura de pește și scuturați excesul bread.In o tigaie, încălziți uleiul și prăjiți usturoiul până devine auriu.
Scoateți usturoiul și lăsați-l deoparte. Odată ce uleiul are o aromă frumoasă de usturoi, adăugați untul la foc mediu. Scuturați ușor excesul de pesmet de pe fiecare bucată de pește încă o dată.
Așezați peștele în ulei, asigurându-vă că fripturile de pește nu se ating. Jiggle tigaie pentru a vă asigura că peștele este totallly acoperite cu ulei și nu se lipește de partea de jos a tigaie. Gatiti aproximativ 2-3 minute pana devin usor aurii (in functie de grosimea fripturii), intoarceti fiecare bucata (eu folosesc betisoare pe care mi se pare mai usor de manevrat; ai putea folosi un strungar de peste cu fante) si prajiti cealalta parte inca 2-3 minute pana cand sunt crocante si se rumenesc usor. Jiggle din nou tigaia.
Așezați fripturile de pește pe prosoape de hârtie.
Adăugați mai mult ulei în tigaie (dacă este necesar).
Adăugați ceapa și gătiți la foc mic timp de aproximativ 5 minute, amestecând frecvent pentru a preveni arderea cepei, până când culoarea este uniform aurie.
Adăugați morcovii, usturoiul, pasta de roșii, roșiile tocate, ardeiul jalapeo. Se amestecă bine.
Adăugați boia și oțetul. Acoperiți și fierbeți timp de 10 minute. În cele din urmă, adăugați peștele înapoi în tigaie. Opriți căldura. Culoarea cărnii trebuie să fie albă și opacă, iar textura fulgioasă.
Se servește imediat, garnisit cu măsline verzi și busuioc.Bon apptit!
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Loveblock Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
![Loveblock Pinot Gris]()
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris este un auriu pal, cu note de verde. Vintage 2013 este un stil uscat, cu arome florale și un indiciu de ananas copt. Palatul dezvăluie pere braconate și portocaliu de sânge și se termină cu o notă de citrice, textură bună și senzație bogată de gură.