Pește calcan în sos de roșii (pește pane )

Pește calcan în sos de roșii (pește pane )
Peștele calcan în sos de roșii (pește pane ) este un pescatarian rețetă cu 6 porții. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 228 calorii, 3G de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă de la phamfatale.com are 7 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână usturoi, boia de ardei, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 48%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Bețișoare De Pește Coapte Cu Sos Tartar, Sandvișuri de pește pâine cu sos Tartar de mentă-Caper, și Pește Pane Într-O Clipă.

Instrucțiuni

1
Rugați-vă vânzătorul de pește să pregătească 6 fripturi de calcan. Asigurați-vă că pielea de pește este scalată. Spălați și uscați folosind prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
CalcanCalcan
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
2
Așezați fripturile de pește într-un vas mic, puțin adânc. Condimentează cu sare, praf de chili roșu și 1 cățel de usturoi zdrobit. Asigurați-vă că condimentele acoperă peștele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
3
Întindeți o lingură de ulei uniform în vas. Marinati pestele nu mai mult de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Subţire-Subţire-
4
Puneți pâinea tăiată cubulețe într-un robot de bucătărie (sau un mini-robot de bucătărie) și pulsați de mai multe ori în pulbere albă fină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
5
Adăugați praf de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
6
Se toarnă amestecul într-un castron. Se condimentează cu sare și piper. Pune deoparte.Se usucă peștele încă o dată. Folosind o strecurătoare cu plasă medie, presărați niște pesmet peste friptura de pește și scuturați excesul bread.In o tigaie, încălziți uleiul și prăjiți usturoiul până devine auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De LimeChipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Scoateți usturoiul și lăsați-l deoparte. Odată ce uleiul are o aromă frumoasă de usturoi, adăugați untul la foc mediu. Scuturați ușor excesul de pesmet de pe fiecare bucată de pește încă o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De LimeChipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Subţire-Subţire-
8
Așezați peștele în ulei, asigurându-vă că fripturile de pește nu se ating. Jiggle tigaie pentru a vă asigura că peștele este totallly acoperite cu ulei și nu se lipește de partea de jos a tigaie. Gatiti aproximativ 2-3 minute pana devin usor aurii (in functie de grosimea fripturii), intoarceti fiecare bucata (eu folosesc betisoare pe care mi se pare mai usor de manevrat; ai putea folosi un strungar de peste cu fante) si prajiti cealalta parte inca 2-3 minute pana cand sunt crocante si se rumenesc usor. Jiggle din nou tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cu Jeleu De Portocale, Tăiate în Felii Pentru NasBomboane Cu Jeleu De Portocale, Tăiate în Felii Pentru Nas
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Așezați fripturile de pește pe prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
10
Adăugați mai mult ulei în tigaie (dacă este necesar).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
11
Adăugați ceapa și gătiți la foc mic timp de aproximativ 5 minute, amestecând frecvent pentru a preveni arderea cepei, până când culoarea este uniform aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
12
Adăugați morcovii, usturoiul, pasta de roșii, roșiile tocate, ardeiul jalapeo. Se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
13
Adăugați boia și oțetul. Acoperiți și fierbeți timp de 10 minute. În cele din urmă, adăugați peștele înapoi în tigaie. Opriți căldura. Culoarea cărnii trebuie să fie albă și opacă, iar textura fulgioasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
14
Se servește imediat, garnisit cu măsline verzi și busuioc.Bon apptit!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Extra Canilla®Orez Extra Canilla®
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Loveblock Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris este un auriu pal, cu note de verde. Vintage 2013 este un stil uscat, cu arome florale și un indiciu de ananas copt. Palatul dezvăluie pere braconate și portocaliu de sânge și se termină cu o notă de citrice, textură bună și senzație bogată de gură.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista