Peștele bătut cu bere cu sos Tartar necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 3644 calorii, 171g de proteine, și 273g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 1 și costă 24,69 USD pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Tatălui eveniment. Mergeți la magazin și ridicați castraveți dilled, piper măcinat, ulei de gătit și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Halloumi bătut cu bere cu ceapă murată de casă și sos tartar, Pește Bătut Cu Bere Cu Sos De Scufundare, și Tacos de pește bătut cu bere cu sos Baja.
Instrucțiuni
1
Combinați toate ingredientele sosului tartru într-un castron cu câte un vârf de sare și piper. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Sos Tartar
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
2
Încălziți cuptorul la 20
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Acoperiți o foaie de prăjituri cu prosoape de hârtie și acoperiți cu un suport de sârmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Bitul De Copt Portocaliu M&m
4
Încălziți aproximativ 3 " de ulei la aproximativ 365 într-o oală de dimensiuni medii.Între timp, amestecați făina cu 1/2 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Bateți în ou. Adăugați încet berea în timp ce bateți.Înmuiați bucățile de pește în aluat și așezați-le pe farfurie sau pe grătarul pe care îl veți folosi pentru a scurge peștele prăjit. De obicei, mă scufund dublu în aluat dacă mi-a mai rămas ceva odată ce aluatul se usucă pe peștele care așteaptă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Bomboane De Caracatiță Brite
Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bitul De Copt Portocaliu M&m
6
Puneți bucăți de pește, câte două în ulei. Gatiti pana cand pestele este gata si crusta este usor aurie, aproximativ 4 minute pentru fileuri groase de 3/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Bomboane De Caracatiță Brite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
7
Scoateți peștele cu clești și puneți-l pe raft pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
8
Presărați sare peste peștele fierbinte și puneți foaia de copt la cuptor.Repetați în loturi cu peștele rămas.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. St. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.