Reteta umplute Bluefish cu Masala dulce și picant ar putea satisface pofta ta Indian în aproximativ 45 minute. O porție conține 297 calorii, 24g de proteine, și 16g de grăsime. Pentru $1.81 pe portie, veți obține un curs principal care servește 8. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de garam masala, ghimbir, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Cartofi Dulci Umpluți Cu Chana Masala, Cartofi Dulci Umpluți Picant, și Cartofi Dulci Umpluți Picant pentru rețete similare.
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.