Pește Alb Umplut: Pescado Blanco Relleno

Pește Alb Umplut: Pescado Blanco Relleno
Whitefish umplute: Pescado Blanco Relleno ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă pescatariană servește 6 și costă $2.9 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 1019 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară măcinată, creveți rezervați din stoc, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma roșiile, puteți urma acest fel principal cu Bile De Floricele De Bujor Roz ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Ardei umpluți cu brânză a la chili relleno, Cochilii Umplute Cu Pește Alb Afumat Într-Un Sos De Lămâie B, și Chile Relleno Relleno Omletă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Echipament Special: 1 ac mare de tapițerie, șir de bucătărie, hârtie pergament
Echipamente pe care le vei folosi
Boabe Espresso Acoperite Cu Ciocolată NeagrăBoabe Espresso Acoperite Cu Ciocolată Neagră
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
2
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie de 14 inci la foc mediu. Sotati rapid usturoiul tocat si ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Lamaie PiperDressing Lamaie Piper
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Adăugați roșiile și sotati timp de 5 minute, sau până când roșiile se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
4
Adăugați scorțișoară, cuișoare, creveți (rezervați din stoc), măsline, ardei iute, stoc, vin și sare, apoi fierbeți până când tot lichidul din umplutură este gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Poate Dieta SifonPoate Dieta Sifon
1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
Cutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute VerziCutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute Verzi
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
(tub Mare)(tub Mare)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Preîncălziți un grătar la mediu-înalt.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
6
Lingurați aproximativ 4 sau mai multe linguri de umplutură în interiorul cavității fiecărui pește dezosat. Filetați un ac mare de tapițerie cu o lungime de 15 inci de șnur de gătit. Înnodați șirul și coaseți peștele închis. Frecați peștele cu cantități generoase de unt, apoi rulați-l în pesmet. Înfășurați fiecare pește de două ori în hârtie pergament, asigurându-vă că ungeți partea hârtiei care va atinge peștele. Înfășurați peștele în hârtie, legând ferm fiecare capăt cu un pic de sfoară. Repetați această procedură cu fiecare pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
Echipamente pe care le vei folosi
Boabe Espresso Acoperite Cu Ciocolată NeagrăBoabe Espresso Acoperite Cu Ciocolată Neagră
7
Așezați peștele pe grătar timp de aproximativ 15 minute, întorcând peștele la jumătatea gătitului. O aromă bogată de creveți și pâine prăjită va indica când peștele este terminat de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
8
Scoateți hârtia pergament, tăiați șirul și serviți prompt peștele pe un platou cu crengute de pătrunjel și pene de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Boabe Espresso Acoperite Cu Ciocolată NeagrăBoabe Espresso Acoperite Cu Ciocolată Neagră
9
Se servește cu Salsa pentru pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
10
Se toarnă 2 căni de apă într-o oală de supă de 5 litri și se aduce la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
11
Adăugați creveții fără coajă, usturoiul și sarea. Reduceți focul la mediu și fierbeți timp de 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
(tub Mare)(tub Mare)
12
Scoateți creveții, răciți, coajați și tocați în bucăți mici. Rezervați atât stocul, cât și creveții pentru umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
13
Încălziți o tigaie grea uscată peste o flacără medie și prăjiți ardeii iute timp de 30 de secunde sau până când pielea devine roșu închis. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
14
Așezați usturoiul, ceapa și sarea într-un robot de bucătărie sau blender și macinați la o consistență grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
15
Adăugați ienibaharul și ardeii iute și continuați măcinarea până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 C Zahăr Granulat (turbinado Sau Zahăr Organic Din Trestie)1/2 C Zahăr Granulat (turbinado Sau Zahăr Organic Din Trestie)
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
16
Adăugați roșiile și macinați-le într-o consistență pulpoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
17
Se toarnă sosul într-un castron de servire. Se amestecă oțetul de vin de orez, uleiul de măsline și cilantro tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De OrezOțet De Orez
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
18
Adăugați 1 lingură de apă caldă la subțire, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime

Ingrediente

2ardei întregi arbolardei întregi arbol1Ceapa galbena medie, tocatapesmet de pâine de o zipesmet de pâine de o zi596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriunt, înmuiatunt, înmuiat3smallspână la 4 ardei mici galbeni murați, înjumătățițipână la 4 ardei mici galbeni murați, înjumătățiți5Chiles cascabel, însămânțate, și deveinedChiles cascabel, însămânțate, și deveined12crengute cilantro, frunze tocatecrengute cilantro, frunze tocate796 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirivin alb secvin alb sec11 kilogram de dovlecel,dressing lamaie piperdressing lamaie piper1catel de usturoicatel de usturoi1marecățel de usturoi, prăjit și decojitcățel de usturoi, prăjit și decojit796 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirimăsline verzi, fără sâmburi și tocatemăsline verzi, fără sâmburi și tocate1(poate fi sau trece)ienibahar la solienibahar la sol0(poate fi sau trece)scorțișoară măcinatăscorțișoară măcinată0(poate fi sau trece)cuișoare măcinatecuișoare măcinate680Nuci de orice fel (tocate)creveți fără coajăcreveți fără coajă3lămâi, tăiate în penelămâi, tăiate în pene1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)1 legătură de spanac proaspăt (aproximativ 3 căni)1 legătură de spanac proaspăt (aproximativ 3 căni)3(iarnă)1 legătură de spanac proaspăt (aproximativ 3 căni)1 legătură de spanac proaspăt (aproximativ 3 căni)10crenguțePătrunjel ItalianPătrunjel Italian4păstrăv curcubeu, fiecare 12 cm lungime, dezosatăpăstrăv curcubeu, fiecare 12 cm lungime, dezosată11 kilogram de dovlecel,oțet de vin de orezoțet de vin de orez0(poate fi sau trece)(tub mare)(tub mare)1(poate fi sau trece)(tub mare)(tub mare)2(poate fi sau trece)(tub mare)(tub mare)6Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăCreveți rezervați din stocCreveți rezervați din stoc2mariroșii, prăjite și sfărâmateroșii, prăjite și sfărâmate5916 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriroșii fin tăiate cubulețeroșii fin tăiate cubulețe4736 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriapă receapă rece1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriceapă albă tocatăceapă albă tocată1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)ceapă albă tocatăceapă albă tocată

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pește în meniu? Încercați asocierea cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care îl puteți încerca este Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 46 de dolari.
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții6
Scor De Sănătate34
Revista