Pește alb prăjit cu mămăligă și crustă portocalie

Pește alb prăjit cu mămăligă și crustă portocalie
Dacă doriți să adăugați mai multe pescatarian rețete pentru colecția dvs., peștele alb prăjit cu mămăligă și crustă portocalie ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 206 calorii. Pentru $1.95 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BBC Good Food are 17 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Dacă aveți la îndemână ou, unt, frunze de cimbru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă o scor super spoonacular de 85%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Păstrăv prăjit cu Polenta-crustă de condimente, Mămăligă prăjită la tigaie, și Lacul la masă: pește Pan prăjit.

Instrucțiuni

1
Amestecați făina, mămăliga, coaja de portocală și frunzele de cimbru împreună cu niște condimente. Înmuiați fileurile în oul bătut, apoi rulați în amestecul de mămăligă pentru a acoperi. Peștele poate fi acum răcit câteva ore înainte de a fi gata de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
Boabe Suplimentare De Floarea-soareluiBoabe Suplimentare De Floarea-soarelui
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
2
Încălziți untul și uleiul de măsline într-o tigaie mare până se spumează, adăugați fileurile și reduceți focul. Gatiti timp de 3 minute pe fiecare parte. Între timp, ofiliți spanacul într-o tigaie mare, scurgeți excesul de apă, condimentați și împărțiți între 4 farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Ciocolate Cu Lapte Hershey®'s Kisses®Ciocolate Cu Lapte Hershey®'s Kisses®
Miezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, OpționalMiezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
3
Se servește cu fileul de pește deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De PeșteFile De Pește

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru peștii albi. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate29
Revista