Pește Afumat-Baie De Hrean
Pește afumat-baie de hrean ar putea fi o reteta buna pentru a extinde hor d ' oeuvre cutie reteta. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 229 calorii. Această rețetă fără gluten și pescatarian servește 3 și costă $ 3.52 pe portie. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Dacă aveți suc de lămâie, hrean, ceapă verde și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Cu o lingură scor de 57%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Pește alb afumat Gefilte pește cu maioneză de hrean, Pește alb afumat Gefilte cu sos de lămâie-hrean, și Frigarui de friptură Fajita în baie de hrean pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Îndepărtați orice piele de pește; se sfărâmă în bucăți mici.
Adăugați roșiile și ingredientele rămase, amestecând până se amestecă bine.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Fish. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio]()
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un simplu vin de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale locurilor Anger, cu solurile lor argiloase de pietriș de calcar, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, un echilibru frumos și o aciditate fină – ceea ce îl face o plăcere absolută de băut. Albul puternic se potrivește bine cu ciorba de pește și pește, pieptul de bibilică sau fileul de vițel.