Pește aburit cu Scallions și ghimbir

Pește aburit cu Scallions și ghimbir
Peștele aburit cu Scallions și ghimbir este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 77 calorii. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ulei de susan, ghimbir, scallions și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Pește întreg aburit cu ghimbir, Scallions și soia, Pește Aburit Cu Scallions Și Ghimbir, și Pește întreg aburit cu Scallions și ghimbir pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Poziționați rafturile cuptorului în treimile superioare și inferioare ale cuptorului.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Se încălzește cuptorul la 450.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Așezați o bucată lungă de folie de aluminiu pe o foaie de copt mare, superficială (folia trebuie să fie mai lungă decât foaia); repetați cu o altă foaie de copt; așezați 1 pește întreg pe fiecare foaie. Condimentați fiecare pește pe ambele părți cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Foaie De CoptFoaie De Copt
4
Bateți ingredientele rămase într-un castron; lingură peste fiecare pește. Sigilați folia în jurul fiecărui pește pentru a crea un buzunar oarecum încăpător.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
5
Coaceți 10 minute pe inch de grosime de pește în partea sa cea mai groasă (de obicei 20 până la 25 de minute pentru un pește gros de 2 inci).
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Scoateți folia și serviți cu sucuri.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
7
Auto
8
Vezi analiza datelor nutriționale a acestei rețete "

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Un amestec de trei podgorii grozave, acest strugure viu creează un vin prietenos cu mâncarea, luminos și pur. Acidul tăiat cu cuțit, cu pere, sorbet de lămâie, condimente și iasomie îți face gura apă și mâinile să tremure.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista