Pește Aburit Cu Scallions Și Ghimbir
Peștele aburit cu Scallions și ghimbir este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 8 porții. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 78 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de zahăr, ghimbir, scallions și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 39 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Pește întreg aburit cu ghimbir, Scallions și soia, Pește aburit cu Scallions și ghimbir, și Pește întreg aburit cu Scallions și ghimbir.
Instrucțiuni
Poziționați rafturile cuptorului în treimile superioare și inferioare ale cuptorului.
Se încălzește cuptorul la 45
Așezați o bucată lungă de folie de aluminiu pe o foaie de copt mare, superficială (folia trebuie să fie mai lungă decât foaia); repetați cu o altă foaie de copt; așezați 1 pește întreg pe fiecare foaie. Condimentați fiecare pește pe ambele părți cu sare și piper.
Bateți ingredientele rămase într-un castron; lingură peste fiecare pește. Sigilați folia în jurul fiecărui pește pentru a crea un buzunar oarecum încăpător.
Coaceți 10 minute pe inch de grosime de pește în partea sa cea mai groasă (de obicei 20 până la 25 de minute pentru un pește gros de 2 inci).
Scoateți folia și serviți cu sucuri.Poziționați rafturile cuptorului în treimile superioare și inferioare ale cuptorului.
Se încălzește cuptorul la 45
Așezați o bucată lungă de folie de aluminiu pe o foaie de copt mare, superficială (folia trebuie să fie mai lungă decât foaia); repetați cu o altă foaie de copt; așezați 1 pește întreg pe fiecare foaie. Condimentați fiecare pește pe ambele părți cu sare și piper.
Bateți ingredientele rămase într-un castron; lingură peste fiecare pește. Sigilați folia în jurul fiecărui pește pentru a crea un buzunar oarecum încăpător.
Coaceți 10 minute pe inch de grosime de pește în partea sa cea mai groasă (de obicei 20 până la 25 de minute pentru un pește gros de 2 inci).
Scoateți folia și serviți cu sucuri.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Alsacia Willm Pinot Gris Reserve. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Alsacia Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.