Pește aburit cu ciuperci și tăiței
Peștele aburit cu ciuperci și tăiței este un fără lactate și pescatarian rețetă cu 4 porții. Acest fel principal are 434 calorii, 38g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Pentru $3.76 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ulei de canolan, miso, sos de soia și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Cireșe-Caise ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 71%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Pește Aburit Cu Șuncă, Ciuperci, Ghimbir , Usturoi Și Scallions, Pește Întreg Aburit, și Ciuperci Umplute La Abur.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, acoperiți tăiței de celofan cu apă fierbinte și lăsați să stea până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Scurgeți și tăiați în lungimi de 4 inci.
Într-un alt castron mic, bateți miso, sosul de stridii, sosul de soia, zahărul și bulionul.
Împrăștiați ciupercile într-o farfurie adâncă și puneți peștele deasupra. Puneți tăiței peste pește și stropiți sosul deasupra. Puneți farfuria de plăcintă într-un coș cu aburi sau într-o tigaie adâncă suficient de mare pentru a o ține.
Adăugați 1 inch de apă în abur sau tigaie și aduceți la fierbere. Acoperiți și aburiți până când peștele este gătit, aproximativ 15 minute.
Transferați farfuria într-un trivet și împrăștiați cu scallion și coriandru.
Încălziți uleiul de canola într-o cratiță mică până când este foarte fierbinte.
Stropiți uleiul fierbinte peste tăiței și pește și serviți imediat.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Alsacia Willm Pinot Gris Reserve. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
![Alsacia Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.