Petrecere Crab Dip

Petrecere Crab Dip
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Party Crab Dip. Această rețetă fără gluten, pescatariană și דל פחמימות,ă servește 24 și costă 47 cenți pe porție. O porție conține 61 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Un amestec de ceapă verde, smântână, cremă de brânză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 40 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 15%. Încercați Anghinare Crab Dip, Petrecere Crab Dip, și Partidul Crab Bufe pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă cremă de brânză, maioneză, smântână, sare de usturoi și sos Worcestershire în aragaz lent de 1 până la 3 litri, folosind furculița. Se amestecă ușor în sherry, ceapă și carne de crab.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
4 Până La 6 Chifle Pentru Hamburger, împărțite, Opțional4 Până La 6 Chifle Pentru Hamburger, împărțite, Opțional
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
CrabmeatCrabmeat
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
2
Acoperiți și gătiți la foc mic 1 oră 30 minute până la 2 ore 30 minute.
3
Răzuiți partea aragazului cu o spatulă de cauciuc pentru a preveni arderea marginii scufundării.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
4
Serviți cu biscuiți sau legume. Scufundarea se va menține la căldură scăzută până la 4 ore; se amestecă ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Pentru LegarePentru Legare
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. La crema Russian River Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
La Crema Russian River Chardonnay
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții24
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista