Petrecere Crab Dip
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Party Crab Dip. Această rețetă fără gluten, pescatariană și דל פחמימות,ă servește 24 și costă 47 cenți pe porție. O porție conține 61 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Un amestec de ceapă verde, smântână, cremă de brânză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 40 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 15%. Încercați Anghinare Crab Dip, Petrecere Crab Dip, și Partidul Crab Bufe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă cremă de brânză, maioneză, smântână, sare de usturoi și sos Worcestershire în aragaz lent de 1 până la 3 litri, folosind furculița. Se amestecă ușor în sherry, ceapă și carne de crab.
Acoperiți și gătiți la foc mic 1 oră 30 minute până la 2 ore 30 minute.
Răzuiți partea aragazului cu o spatulă de cauciuc pentru a preveni arderea marginii scufundării.
Serviți cu biscuiți sau legume. Scufundarea se va menține la căldură scăzută până la 4 ore; se amestecă ocazional.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. La crema Russian River Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![La Crema Russian River Chardonnay]()
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.