Pesto Sliders

Pesto Sliders
Pesto Sliders ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,6 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 224 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați roșii de prune, brânză parmigiano-reggiano, chifle sandwich și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Pesto Pui Parmezan Slidere, Glisoare de Burger de curcan Pesto pe chifle de cartofi dulci, și Glisoare de Burger cu unt suculent cu sos rusesc dulce și Pesto de rucola.

Instrucțiuni

1
Combinați ușor carnea de vită măcinată, 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper negru proaspăt măcinat într-un castron. Împărțiți amestecul de carne de vită în 8 porții egale, modelând fiecare într-o pastă groasă de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Încălziți o tigaie la grătar la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați chiftele în tigaie; gătiți timp de 3 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Întindeți jumătatea inferioară a fiecărui coc cu 3/4 linguriță pesto și acoperiți fiecare cu 1 felie de roșii și 1 patty. Completați fiecare tort cu 3/4 linguriță de brânză Parmigiano-Reggiano rasă și jumătatea superioară a chiflei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista