Capace De Ciuperci Umplute

Capace De Ciuperci Umplute
Capace de ciuperci umplute ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 76 de cenți pe porție. O porție conține 207 calorii, 7g de proteine, și 14g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați migdale, amestec de supă de ceapă, ciuperci și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Capace De Ciuperci Umplute, Capace De Ciuperci Umplute, și Capace De Ciuperci Albe Umplute pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Scoateți tulpinile din ciuperci și tocați mărunt; puneți capacele deoparte. Într-o tigaie, sotati ciupercile tocate in unt pana se inmoaie, aproximativ 6-8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se ia de pe foc; se amestecă firimiturile de pâine, amestecul de supă și migdalele. Umpleți ferm în capacele de ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
CiuperciCiuperci
Amestec De SupăAmestec De Supă
MigdaleMigdale
3
Se pune într-un 15-in uns. x 10-in. x 1-în. tava de copt; se presară cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
4
Se coace, neacoperit, la 425 km.12-15 minute sau până se înmoaie.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista