Pesto Proaspăt De Busuioc

Pesto Proaspăt De Busuioc
Pesto de busuioc proaspăt ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Această rețetă face 10 porții cu 149 calorii, 3G de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru 59 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, nuci de pin, parmezan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pesto Proaspăt De Busuioc, Pesto Proaspăt De Busuioc, și Pesto Proaspăt De Busuioc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În blender sau robot de bucătărie, așezați toate ingredientele. Acoperiți și amestecați la viteză medie aproximativ 3 minute, oprindu-vă ocazional pentru a răzui părțile laterale, până la omogenizare.
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Folosiți pesto imediat sau acoperiți bine și refrigerați până la 5 zile sau congelați până la 1 lună (culoarea pesto-ului se va întuneca așa cum este).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista