Pesto proaspăt
Pesto proaspăt ar putea fi doar fără gluten și primar rețeta pe care ai căutat-o. O porție conține 182 calorii, 3G de proteine, și 19g de grăsime. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 4 persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta funcționează cel mai bine ca un condiment, și se face în aproximativ 7 minute. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, ulei de măsline, parmezan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 30%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pesto Proaspăt, Lasagna proaspătă cu pesto, și Pesto Proaspăt De Busuioc.
Instrucțiuni
Prăjiți migdalele într-o tigaie uscată. Sfat într-un procesor de alimente cu busuioc, parmezan, usturoi și unele condimente. Bateți împreună în timp ce turnați încet uleiul de măsline.
Păstrați într-un borcan sterilizat cu puțin ulei suplimentar pentru a acoperi blatul, la frigider până la 2 săptămâni.