Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de condimente, așa că încercați Pesto de migdale de rucola. Această rețetă face 10 porții cu 387 calorii, 6g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână migdale, parmezan, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 30%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Încercați Pizza Pesto Cu Rucola-Migdale, Linguine + Rucola + Ton + Pesto De Migdale, și Bucatini cu roșii uscate la cuptor și Pesto de rucola-migdale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați toate ingredientele într-un robot de bucătărie și rulați până se combină.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Adăugați mai mult suc de lămâie sau ulei de măsline dacă consistența este prea groasă ( am înșelat și am adăugat puțină apă pentru a o subția pe a mea.) Bucurați-vă de sandvișuri, ouă și paste.* Am folosit migdale, deoarece nucile de pin erau de 32,99 USD pe kilogram la magazinul meu local - o altă opțiune ar fi nucile prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Crostini Cu Usturoi, Optional
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)