Pesto de coriandru

Pesto de coriandru
Pesto de coriandru ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2 g de proteine , 6 g de grăsimi și un total de 63 de calorii . Pentru 44 de cenți per porție , această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Un amestec de frunze de coriandru, creveți, nuci și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, primară și pescatariană . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 31% . Acest scor este destul de prost. Rețete similare includ TILAPIA CU PESTO DE CILANTRO (TILAPIAN A LA PLANCHA CU PESTO DE CILANTRO) , TILAPIA CU PESTO DE CILANTRO (TILAPIAN A LA PLANCHA CU PESTO DE CILANTRO) și Pesto de coriandru și sos de iaurt de coriandru .

Instrucțiuni

1
Puneti coriandru si branza intr-un robot de bucatarie; se acopera si se pulsa pana se toaca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Se adauga nuca si zeama de lamaie verde; se acopera si se proceseaza pana se omogenizeaza. În timpul procesării, adăugați treptat ulei într-un flux constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Bețișoare Scurte De ScorțișoarăBețișoare Scurte De Scorțișoară
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
3
Serviți cu creveți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipSosRăspândire
Revista