Perne de patiserie cu caise și ciocolată
Caise și ciocolată patiserie perne ar putea fi doar desert pe care il cautati. Această rețetă fără lactate servește 6 și costă 65 de cenți pe porție. O porție conține 283 calorii, 5g de proteine, și 12g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați conserve de caise, caise, chipsuri de ciocolată semidulce și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 19%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Perne De Foietaj, Perne De Patiserie Cu Puf De Pui, Cremă De Brânză Și Broccoli, și Perne De Ciocolată-Marshmallow pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 400 F. Într-o cratiță mică, combinați caisele și 1/2 cană de apă și aduceți la fierbere.
Se ia de pe foc, se acoperă și se lasă să stea 5 minute.
Scoateți caisele din apă, lăsați să se răcească și tocați grosier.Pe o suprafață ușor făinată, tăiați foaia de foietaj pe lungime în treimi și tăiați fiecare treime în jumătate (pentru șase bucăți de 4 pe 6 inci).
Așezați 1 linguriță de conserve în centrul inferior al fiecărei bucăți de aluat. Se acoperă cu chipsurile de ciocolată și caisele tocate.
Ungeți marginea fiecărei produse de patiserie cu ou și pliați patiseria peste umplutură, apăsând marginile împreună. Folosind dinții unei furculițe, sigilați pachetele în siguranță și periați blaturile cu oul rămas.
Presărați fiecare cu 1 linguriță de zahăr.
Așezați produsele de patiserie pe o foaie de prăjituri ușor acoperită cu spray de gătit cu legume și coaceți 25 până la 30 de minute sau până se rumenesc. Într-un castron mic, combinați cafeaua măcinată cu zahărul rămas.
Serviți pernele de patiserie calde sau la temperatura camerei cu înghețata presărată cu zahăr de cafea.