Pere prăjite cu brânză albastră și nuci
Pere prăjite cu brânză albastră și nuci ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, lacto ovo vegetariană și primară servește 6 și costă 79 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 244 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Această rețetă de la Foodnetwork necesită brânză, sare și piper, ulei de măsline și pere. Cu o lingură scor de 31%, acest fel de mâncare este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Pere prăjite cu afine, brânză albastră și nuci, Bărci de andive cu pere, brânză albastră și nuci, și Salată cu brânză albastră, pere și condimente-nuci confiate.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Aranjați perele, tăiate cu părțile în sus, pe o foaie de copt.
Stropiți cu ulei de măsline și presărați sare și piper. Îndepărtați frunzele de pe ramurile de cimbru și presărați peste pere.
Puneți foaia de copt în cuptor și coaceți 20 de minute.
Scoateți foaia de copt din cuptor și lingurați o linguriță generoasă de brânză mărunțită în centrul fiecărei jumătăți de pere, întoarceți perele la cuptor și prăjiți până când sunt fragede și brânza este moale, încă aproximativ 10 minute.
Între timp, puneți nucile pe o altă foaie de copt și prăjiți-le la cuptor până se rumenesc și parfumate, aproximativ 5 minute. Chop. Când perele sunt fierte, transferați-le pe o farfurie de servire și presărați nucile prăjite deasupra.