Pere prăjite cu brânză albastră și nuci

Pere prăjite cu brânză albastră și nuci
Pere prăjite cu brânză albastră și nuci ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, lacto ovo vegetariană și primară servește 6 și costă 79 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 244 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Această rețetă de la Foodnetwork necesită brânză, sare și piper, ulei de măsline și pere. Cu o lingură scor de 31%, acest fel de mâncare este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Pere prăjite cu afine, brânză albastră și nuci, Bărci de andive cu pere, brânză albastră și nuci, și Salată cu brânză albastră, pere și condimente-nuci confiate.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Aranjați perele, tăiate cu părțile în sus, pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
3
Stropiți cu ulei de măsline și presărați sare și piper. Îndepărtați frunzele de pe ramurile de cimbru și presărați peste pere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
4
Puneți foaia de copt în cuptor și coaceți 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Scoateți foaia de copt din cuptor și lingurați o linguriță generoasă de brânză mărunțită în centrul fiecărei jumătăți de pere, întoarceți perele la cuptor și prăjiți până când sunt fragede și brânza este moale, încă aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Între timp, puneți nucile pe o altă foaie de copt și prăjiți-le la cuptor până se rumenesc și parfumate, aproximativ 5 minute. Chop. Când perele sunt fierte, transferați-le pe o farfurie de servire și presărați nucile prăjite deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
1 1/4 Cană De Orez Cu Bob Lung1 1/4 Cană De Orez Cu Bob Lung
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Se servește fierbinte.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista