Pere, Pecorino și Prosciutto Panini

Pere, Pecorino și Prosciutto Panini
Pear, Pecorino și Prosciutto Panini ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Acest fel principal are 445 calorii, 16g de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Pentru $2.31 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Dacă aveți pere, oțet balsamic, focaccia și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Clătite aurii cu Pecorino și Prosciutto, Strozzapretti Cu Pecorino, Prosciutto Și Ceva Verde, și Varză de Bruxelles rasă, Pecorino și Prosciutto pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați pere în tigaie și presărați cu zahăr. Gatiti 2 minute pe fiecare parte sau pana devin aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Periați părțile tăiate ale pâinii cu oțet. Aranjați felii de pere, rucola, brânză și prosciutto uniform pe jumătatea inferioară a pâinii; acoperiți cu jumătatea superioară a pâinii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
4
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Adăugați pâine umplută în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Așezați o tigaie din fontă sau grea deasupra pâinii umplute; apăsați ușor pentru a aplatiza. Gătiți 4 minute pe fiecare parte sau până când pâinea este prăjită (lăsați tigaia din fontă pe pâinea umplută în timp ce gătește).
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Tăiați în sferturi.

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 85 de dolari pe sticlă.
Chianti Classico Gran Selezione
Chianti Classico Gran Selezione
Culoare rubinie strălucitoare și concentrație uimitoare de parfumuri. Notele sale eterice fructate, înflorite și balsamice lovesc pentru eleganța lor proaspătă. Note de cireș, vișine, cireș negru, cireș morello, violet, mentă, anason, scorțișoară. Toată splendoarea sa este exprimată în palat cu un echilibru extraordinar între concentrația de aciditate și eleganță. Notele tipice de fructe roșii extinse de taninurile dulci și senzațiile minerale revin. Curat, elegant, persistent și delicat.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate1
Revista