Pere-Migdale Se Sfărâmă
Pear-Almond Crumble ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de desert. Pentru 93 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 315 calorii, 5g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați migdale, iaurt de vanilie, margarină și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 38%, ceea ce este destul de rău. Încercați Pere și migdale se sfărâmă, Pear Crumble, și Pear Crumble pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Turnați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivel cu un cuțit.
Combinați făina și zahărul într-un bol mediu; tăiați untul cu un blender de patiserie sau 2 cuțite până când amestecul seamănă cu făina grosieră. Se amestecă migdalele.
Combinați pere și suc de lămâie într-un castron mare. Se amestecă amestecul de pere într-un vas de copt pătrat de 8 inci; se presară cu amestec de firimituri.
Coaceți la 375 timp de 50 de minute sau până se rumenesc. Se amestecă uniform amestecul de pere în 8 boluri; topiți fiecare porție cu 1/4 cană de iaurt congelat și 1 1/2 linguriță de sirop.