Pere De Scorțișoară De Crăciun
Perele de scorțișoară de Crăciun necesită în jur 8 ore și 20 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă 81 cenți pe porție. Această garnitură are 146 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de salată de unt, colorant alimentar, bomboane de scorțișoară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este bun. Încercați Gâscă de Crăciun cu legume rădăcinoase, pere lipicioase și sos de mărăcini, Pere coapte cu coacăze și scorțișoară, și Pere Coapte Cu Coacăze Și Scorțișoară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scurgeți lichidul din conservele de pere într-o cratiță.
Adăugați bomboane roșii fierbinți în suc. Gatiti la foc mediu, amestecand continuu, pana cand bomboanele s-au dizolvat. Se amestecă colorantul alimentar, se ia de pe foc și se lasă să se răcească.
Așezați jumătățile de pere într-un castron adânc.
Se toarnă lichidul peste pere, se acoperă și se dă la frigider peste noapte. Poate doriți să amestecați de câteva ori pentru a distribui uniform culoarea.
Serviți jumătățile de pere reci deasupra unei frunze de salată.