Pere de ciocolată cu migdale este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 582 calorii. Pentru $ 3.64 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți boabe de piper, anason stelat, frunze de dafin și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un nu atât de mare scor spoonacular de 36%. Încercați Șampanie de migdale pere fierte cu frișcă de migdale, Pere fierte în sos de migdale, și Pere fierte cu cremă de migdale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se incalzeste cuptorul la 400 de grade F. suc de lamaie si portocala. Puneți suc, vin, apă, miere, boabe de piper negru, cuișoare, cardamom, anason stelat și frunze de dafin într-o cratiță largă. Puneți ușor perele decojite în lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper Negru
Chile Scotch Bonet, Tocat
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Jumătăți De Pere în Sirop
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Faceți un cerc de hârtie pergament care este cu 1/2 inci mai mare decât oala și acoperiți suprafața complet cu hârtia pergament. Asigurați-vă că perele sunt complet scufundate, dar nu atingeți fundul vasului. Aduceți lichidul de braconaj și perele la fierbere și apoi reduceți căldura chiar sub un foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
În timp ce perele braconează, prăjiți migdalele la cuptor până se rumenesc, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, Optional
Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Gatiti perele pana cand furculita-frageda. Transferați ușor perele într-un vas de sticlă sau ceramică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
5
Turnați suficient lichid de braconaj peste pere pentru a acoperi doar. Se acoperă și se dă la frigider până se răcește, de preferință peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în Sirop
6
Se strecoară lichidul de braconaj rămas și se întoarce în cratiță. Gatiti la foc mare pana cand se obtine o consistenta siropoasa sau siropul acopera spatele unei linguri. Se răcește până se servesc perele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în Sirop
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
7
Într-un cazan dublu, topiți ciocolata până se omogenizează. Înmuiați fiecare pere răcit în ciocolata topită și apoi rulați în migdale feliate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale Feliate
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Jumătăți De Pere în Sirop
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
8
Se pune pe o foaie de copt căptușită cu pergament și se dă la frigider până se pune ciocolata, aproximativ 30 de minute. Stropiți ușor cu lichid de braconaj redus și serviți la temperatura camerei.