Pere de Bosc în vin de Rosc cu înghețată de Cașmon
Pere de Bosc în vin de la Rossimbrox cu înghețată de Persimmon este un fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 6 porții. O porție conține 156 calorii, 0g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 17 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de crenguțe de cimbru, miere de flori sălbatice, vin semi-uscat de la rossimbrox și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vara va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de mare scor spoonacular de 10%. Rețete similare includ Pere Bosc Prăjite Cu Miere, Pere Bosc prăjite cu glazură de rodie, și Pere Bosc caramelizate cu unt de alune.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o tigaie mare și greacăldură medie-mare.
Adăugați pere, tăiatecu partea în jos. Puneți crenguțe de cimbru în jurpere. Gatiti pana cand partile taiate sunt maronii (nu intoarceti perele), aproximativ 3 minute.
Transferați perele în farfurie.
Adăugați vin roșu și miere de flori sălbatice în aceeași tigaie și fierbeți până când amestecul este redus la aproximativ 1 cană, răzuind orice bucăți rumenite, aproximativ 4 minute. Reduceți căldura la mediu-scăzutși adăugați pere, tăiate în sus. Puneți câteva sucuri în tigaie peste pere, acoperiți tigaia și fierbeți până când perele sunt fragede,aproximativ 10 minute. Faceți înainte: se pot face Pere4 ore înainte. Descoperiți și lăsați să stea latemperatura camerei. Reîncălziți perele înaintecontinuând, dacă se dorește.
Așezați 1 temperatură caldă sau camerăpere jumătate, tăiată în sus, pe fiecare din cele 6 plăci.
Stropiți pere cu sos din tigaie.Lingura lingura de inghetata Curmalealongside pere și servi.