Pere de Bosc în vin de Rosc cu înghețată de Cașmon

Pere de Bosc în vin de Rosc cu înghețată de Cașmon
Pere de Bosc în vin de la Rossimbrox cu înghețată de Persimmon este un fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 6 porții. O porție conține 156 calorii, 0g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 17 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de crenguțe de cimbru, miere de flori sălbatice, vin semi-uscat de la rossimbrox și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vara va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de mare scor spoonacular de 10%. Rețete similare includ Pere Bosc Prăjite Cu Miere, Pere Bosc prăjite cu glazură de rodie, și Pere Bosc caramelizate cu unt de alune.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o tigaie mare și greacăldură medie-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Adăugați pere, tăiatecu partea în jos. Puneți crenguțe de cimbru în jurpere. Gatiti pana cand partile taiate sunt maronii (nu intoarceti perele), aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Felii, 1)Tăiat în Felii, 1)
4 Lingurite Nuci Tocate4 Lingurite Nuci Tocate
3
Transferați perele în farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Lingurite Nuci Tocate4 Lingurite Nuci Tocate
4
Adăugați vin roșu și miere de flori sălbatice în aceeași tigaie și fierbeți până când amestecul este redus la aproximativ 1 cană, răzuind orice bucăți rumenite, aproximativ 4 minute. Reduceți căldura la mediu-scăzutși adăugați pere, tăiate în sus. Puneți câteva sucuri în tigaie peste pere, acoperiți tigaia și fierbeți până când perele sunt fragede,aproximativ 10 minute. Faceți înainte: se pot face Pere4 ore înainte. Descoperiți și lăsați să stea latemperatura camerei. Reîncălziți perele înaintecontinuând, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
4 Lingurite Nuci Tocate4 Lingurite Nuci Tocate
Vin RozVin Roz
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Așezați 1 temperatură caldă sau camerăpere jumătate, tăiată în sus, pe fiecare din cele 6 plăci.
6
Stropiți pere cu sos din tigaie.Lingura lingura de inghetata Curmalealongside pere și servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CurmaleCurmale
4 Lingurite Nuci Tocate4 Lingurite Nuci Tocate
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate0
Revista