Peppermint-topped negrese

Peppermint-topped negrese
Reteta Peppermint-topped negrese ar putea satisface pofta ta American în aproximativ 2 ore și 30 de minute. Această rețetă servește 3 și costă 50,2 USD pe porție. O porție conține 10459 calorii, 1390g de proteine, și 413g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ouă, sare, ciocolată semidulce și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cremă De Mentă-Topped Brownie Desert, Fudge Topped Negrese, și Fudge-Topped Negrese pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Unt un 9-de 13-in. tava de copt. Într-o cratiță medie, amestecați untul și ciocolata dulce-amară la foc foarte mic cu o spatulă de cauciuc rezistentă la căldură până se topește (nu lăsați să fiarbă sau să fiarbă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Dulce-amarăCiocolată Dulce-amară
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
3
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească ușor, aproximativ 5 minute.
4
Într-un castron mare, amestecați ouăle, zahărul, vanilia și sarea. Turnați încet amestecul de ciocolată-unt în amestecul de ouă, amestecând constant. Într-un castron separat, cernem făina, pudra de cacao și praful de copt, apoi amestecăm împreună. Cu o spatulă de cauciuc curată, pliați ușor amestecul de făină în amestecul de ouă până când este doar combinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Pudră De CacaoPudră De Cacao
CiocolataCiocolata
VanilieVanilie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
BolBol
5
Întindeți aluatul uniform în tigaia de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
6
Coaceți 20 până la 30 de minute sau până când brownies sunt ferme, începând să se îndepărteze de părțile laterale ale tigaiei și o scobitoare introdusă în centru apare cu doar câteva firimituri agățate de ea.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
TigaieTigaie
7
Lăsați brownies să se răcească complet în tigaie pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
TigaieTigaie
8
Reduceți temperatura cuptorului la 30
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Linia a nivel, cu ramă 11 1/2-de 16-in. foaie de copt cu pergament. Cu un creion, desenați o grilă de 1 3/4-in. pătrate pe pergament (5 rânduri de 8), lăsând aproximativ un 1-in. frontieră și întoarceți pergamentul.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
10
Așezați o mentă în centrul fiecărui pătrat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MentăMentă
11
Coaceți 15 până la 25 de minute sau până când se topește complet în 1 foaie mare, dar îndepărtați înainte ca bomboanele să înceapă să devină galbene. Înscrieți imediat pătratele de mentă cu un tăietor de pizza, folosind linii de creion ca ghid. În cazul în care liniile marcate nu dețin, rescore rapid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MentăMentă
BomboaneBomboane
Echipamente pe care le vei folosi
Stropi Colorate Sau Puncte MiciStropi Colorate Sau Puncte Mici
CuptorCuptor
12
Lasă bomboanele să se răcească complet. Rupeți ușor în pătrate de-a lungul liniilor de scor. Aranjați, coaceți și înscrieți restul de 40 de bomboane în același mod (veți avea pătrate suplimentare; alegeți cele mai frumoase).
Ingrediente de care veți avea nevoie
BomboaneBomboane
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
13
În partea de sus a unui cazan dublu sau a unui bol metalic așezat peste apă fierbinte, combinați ciocolata semidulce tocată și frișca. Gatiti, amestecand des, pana se topeste si se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată SemidulceCiocolată Semidulce
FrișcăFrișcă
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Cazan DubluCazan Dublu
BolBol
14
Se ia de pe foc și se lasă ganache să se răcească până se încălzește.
15
Se toarnă ganache peste brownies răcite în tigaie și se lasă să se fixeze până la ferm, aproximativ 2 ore la temperatura camerei sau 1 oră la frigider.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
16
Așezați pătratele de mentă cu partea de jos în sus pe ganache, lăsând suficient spațiu între pătrate pentru a tăia brownies.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MentăMentă
17
Tăiați brownies în pătrate de-a lungul marginilor vârfurilor de mentă, ștergând cuțitul curat între tăieturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MentăMentă
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
18
Scoateți brownies din tigaie, aruncați (sau mâncați) resturi și întoarceți brownies în tigaie. Acoperiți cu folie de plastic, asigurându-vă că învelișul nu atinge menta și refrigerați 3 ore (pentru a înmuia puțin bomboanele).
Ingrediente de care veți avea nevoie
MentăMentă
BomboaneBomboane
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
TigaieTigaie
19
Se servește ușor răcit.
20
Mai multe topping-uri pentru a încerca. De ce să te oprești la peppermint? Încercați aceste alte ornamente pentru brownies noastre bogate, moi. Fiți generoși cu cantități și răciți brownies, astfel încât seturile de topping.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MentăMentă
1
Presărați nucă de cocos prăjită mărunțită și nuci de macadamia prăjite tocate peste stratul de ganache doar cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci De MacadamiaNuci De Macadamia
Nucă De CocosNucă De Cocos
1
Presărați bucăți de caramel zdrobite peste stratul de ganache doar cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De CarameleBucăți De Caramele
2
Arahide duble: încălziți untul de arahide în stil natural (cremos sau gros) și întindeți-l pe brownies răcit. La frigider până când untul de arahide este ferm; deasupra cu ganache și arahide tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De ArahideUnt De Arahide
ArahideArahide
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
1
Întindeți gemul de zmeură peste brownies răcite și acoperiți cu ganache.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gem De ZmeurăGem De Zmeură
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
2
Rocky Road: Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
3
Întindeți jumătate din ganache doar cald peste brownies răcite, apoi acoperiți cu mini marshmallows și nuci tocate. Se fierb brownies timp de aproximativ 1 minut, sau până când marshmallows sunt prăjite și încep să se topească împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce De Mere VerdeLemn Dulce De Mere Verde
Bucăți De NucBucăți De Nuc
BezeleBezele
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
4
Scoateți din cuptor și stropiți cu ganache rămas.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Vârtej de ciocolată albă: lingurați dollops de ciocolată albă topită peste stratul de ganache doar cald și faceți vârtejuri marmorate folosind o scobitoare sau un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată AlbăCiocolată Albă
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuțitCuțit
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții3
Scor De Sănătate86
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista