Pepperidge Farm coji de șuncă și brânză Cheddar
Pepperidge Farm Ham și coji de brânză Cheddar de la sunca de la Pepperidge Farm ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,33 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 325 calorii. 11 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de supă de brânză Cheddar condensată campbell ' s, roșii, boia de ardei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Încercați Pepperidge Farm Sausalito Cookie-Uri, Umplutura De Nuci Portocalii: Provocarea Fermei Pepperidge, și Coji de Cheddar alb și brânză cu creveți și mazăre pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Coaceți, răciți și îndepărtați blaturile de patiserie conform instrucțiunilor pachetului. Împărțiți șunca printre cojile de patiserie și acoperiți cu feliile de roșii.
Încălziți supa, laptele, Worcestershire și muștarul într-o cratiță de 1 litru la foc mediu până când amestecul este fierbinte și clocotește, amestecând des.
Se toarnă amestecul de supă peste cojile de patiserie.
Se presară cu boia de ardei.