Pepperidge Farm coji de șuncă și brânză Cheddar

Pepperidge Farm coji de șuncă și brânză Cheddar
Pepperidge Farm Ham și coji de brânză Cheddar de la sunca de la Pepperidge Farm ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,33 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 325 calorii. 11 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de supă de brânză Cheddar condensată campbell ' s, roșii, boia de ardei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Încercați Pepperidge Farm Sausalito Cookie-Uri, Umplutura De Nuci Portocalii: Provocarea Fermei Pepperidge, și Coji de Cheddar alb și brânză cu creveți și mazăre pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Coaceți, răciți și îndepărtați blaturile de patiserie conform instrucțiunilor pachetului. Împărțiți șunca printre cojile de patiserie și acoperiți cu feliile de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PatiserieCoji De Patiserie
Felii De RoșiiFelii De Roșii
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Încălziți supa, laptele, Worcestershire și muștarul într-o cratiță de 1 litru la foc mediu până când amestecul este fierbinte și clocotește, amestecând des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos WorcestershireSos Worcestershire
MuștarMuștar
LapteLapte
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Se toarnă amestecul de supă peste cojile de patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PatiserieCoji De Patiserie
SupăSupă
4
Se presară cu boia de ardei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista