Peppercorn picant și Pecorino Breadsticks
Peppercorn picant și Pecorino Breadsticks ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 99 calorii. Această rețetă servește 24. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână făină de pâine, piper, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 34%, ceea ce nu este atât de minunat. Încercați Salată de plante de roșii pe tuiles de piper Pecorino, Spaghettini cu Escarole picante și Pecorino Romano, și Insalata di fave e pecorino (salată proaspătă de fasole și brânză pecorino) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se dizolvă drojdia în apă caldă într-un castron mare; lăsați să stea 5 minute. Turnați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivel cu un cuțit.
Adăugați 1/2 cană de făină în amestecul de drojdie, amestecând cu un bici.
Lăsați să stea 30 de minute.
Adăugați restul de 3 căni de făină, ulei de măsline, piper negru, sare și piper roșu; amestecați până se formează un aluat moale. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată. Frământați până la neted și elastic (aproximativ 8 minute); acoperiți și lăsați să se odihnească 10 minute. Frământați în jumătate de brânză; acoperiți și lăsați să se odihnească 5 minute. Frământați brânza rămasă.
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-vă pentru a acoperi blatul. Acoperiți și lăsați să se ridice într-un loc cald (85), fără curenți, 45 de minute sau până când se dublează dimensiunea. (Apăsați ușor două degete în aluat. Dacă rămâne indentarea, aluatul a crescut suficient.) Punch aluat în jos.
Rulați aluatul într-un dreptunghi de 12 x 8 inci pe o suprafață ușor făinată.
Preîncălziți cuptorul la 45
Presărați 1 lingură de semolă pe fiecare dintre cele 2 foi de copt.
Tăiați aluatul pe jumătate pe lungime pentru a forma 2 dreptunghiuri (12 x 4 inci).
Tăiați fiecare dreptunghi transversal în benzi de 12 (lățime de 1 inch). Lucrând cu 1 bandă la un moment dat (acoperiți aluatul rămas pentru a preveni uscarea), rotiți ușor fiecare bandă într-o frânghie lungă de 15 inci.
Așezați frânghia pe tigaia pregătită și repetați procedura cu fâșiile rămase, așezând 12 pe fiecare tigaie. Acoperiți și lăsați aluatul să crească 20 de minute.
Descoperiți aluatul; coaceți fiecare tigaie la 450 timp de 12 minute.
Scoateți bețișoarele din tigăi; răciți complet pe rafturile de sârmă.