Pepene verde la grătar cu brânză albastră și Prosciutto

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați pepene verde la grătar cu brânză albastră și Prosciutto. Pentru $1.61 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 254 calorii, 10g de proteine, și 23g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați piper, brânză, prosciutto și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pizza la grătar cu gem de smochine, Prosciutto, brânză albastră și Rucola, Smochine învelite cu Prosciutto la grătar cu brânză albastră și nuci pecan, și Piept de pui tăiat francez la grătar în stil Buffalo cu sos de brânză albastră și salată de Jicaman și pepene verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la 350 până la 400 de căldură (medie-mare).
Periați ambele părți ale fiecărui sfert de pepene verde cu ulei de măsline și condimentați cu cantitatea dorită de sare și piper.
Tăiați prosciutto în fâșii subțiri.
Sferturi de pepene verde la grătar, fără capac la grătar, 1 minut pe fiecare parte sau până când apar semne de grătar.
Transferați pepene verde pe o farfurie de servire; se acoperă cu brânză albastră, fâșii de prosciutto și busuioc proaspăt.
Stropiți pepene verde cu glazură balsamică.