Pepene verde, ardei Cubanelle și salată de Ricotta

Pepene verde, ardei Cubanelle și Ricotta Salata ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 233 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,56 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați foarte mult ulei de măsline, brânză ricotta salata, pepene galben și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este bun. Încercați Salată De Paste Cu Pepene Galben, Pancetta Și Salată De Ricotta, Salată de paste cu pepene galben, Pancetta și salată de Ricotta, și Fregola cu ardei la grătar, Kale, dovlecei și salată de Ricotta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Semințați și coajați jumătatea de pepene galben.
Tăiați-l pe jumătate pe lungime, apoi tăiați subțireîn cruce pe diagonală. Tăiați și semănați ardeii, apoi tăiați-i subțireîn cruce în inele.
Pe un platou mare, aranjați un strat de felii de pepene galben ușor suprapuse șisezonați generos cu vârfuri zdrobite de sare.
Adăugați straturi de ardei,busuioc și brânză. Dacă stratificați o a doua rundă, nu uitați să condimentați cu sareîntre straturile de pepene galben. Zdrobiți câteva vârfuri generoase de sare peste vârful salatei, apoi stropiți generos cu ulei.
Ardeii Cubanelle (uneori etichetați "ardei prăjiți italieni") sunt conici lungisorturi, blânde și dulci. Ardeii de banane fac un substitut bun, dar asigurați—vă căgustați mai întâi-prefer un ardei dulce, nu fierbinte, pentru acest fel de mâncare. (Notă: ardeii cu banane seamănă cu vărul lor semi-înflăcărat, ardeiul de ceară maghiar, așa că este ușor să aduci acasă căldura atunci când cauți cu adevărat dulceața.)
Din salate: dincolo de castron: rețete extraordinare pentru mâncarea de zi cu zi de Mindy Fox. Text de Mindy Fox, 2012; fotografii de Ellen Silverman, 2012. Publicat în 2012 de Kyle Books.