Antipasto stil Penne ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 465 calorii, 17g de proteine, și 23g de grăsime. Pentru $3.98 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați măsline kalamatan, prosciutto, ardei gras și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Frigarui Antipasto La Grătar În Stil California, Salată antipasto de cuscus cu vinaigretă de roșii PLUS frigarui Antipasto, și Stil J Penne pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui Broiler
2
Tăiați ardeiul gras pe jumătate pe lungime; aruncați semințele și membranele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Semințe
3
Așezați jumătățile de ardei, cu pielea în sus, pe o foaie de copt căptușită cu folie; aplatizați cu mâna. Se fierbe 8 minute sau până se înnegrește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Folie De Aluminiu
4
Așezați într-o pungă de plastic cu fermoar; sigiliu.
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi Ziploc
5
Lăsați să stea 5 minute. Curățați și tocați ardeiul gras; așezați într-un castron mare. Se amestecă măsline, pesto, prosciutto, roșii și anghinare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Anghinare
Prosciutto
Tomate
Măsline
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Sare
7
Adăugați paste fierte și 1/4 cană de brânză Parmigiano-Reggiano în amestecul de ardei gras și aruncați ușor pentru a combina. Puneți aproximativ 1 cană de amestec de paste în fiecare din cele 6 boluri și presărați fiecare porție cu 2 lingurițe de brânză rămasă și 2 lingurițe de nuci de pin.