Noduri De Usturoi Din Cereale Integrale

Noduri De Usturoi Din Cereale Integrale
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați nodurile de usturoi din cereale integrale. Această rețetă face 16 porții cu 93 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 6 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați făină, sirop de agave, semințe de in și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Noduri De Usturoi Din Cereale Integrale, Noduri De Usturoi, și Noduri De Usturoi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Poziționați rafturile cuptorului în treimea superioară și inferioară a cuptorului și preîncălziți la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Aliniați două foi de copt cu pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Presărați generos făină pe o suprafață de lucru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
4
Rotiți aluatul de pizza într-un pătrat de 12 inci, folosind mai multă făină după cum este necesar pentru a preveni lipirea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De PizzaAluat De Pizza
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
RolaRola
5
Tăiați aluatul în sferturi, apoi tăiați fiecare sfert în 4 fâșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
6
Legați cu atenție fiecare bandă într-un nod și aranjați foile de copt pregătite la aproximativ 2 centimetri distanță. Înfășurați ușor cu folie de plastic și lăsați să stea la temperatura camerei până se umflă ușor, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De PlasticFolie De Plastic
7
Coaceți nodurile până se rumenesc pe fund și ușor aurii pe partea de sus, 20 până la 25 de minute, rotind foile de copt după cum este necesar.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
8
Între timp, puneți untul, usturoiul și 1/2 linguriță de sare într-o cratiță mică la foc mediu. Odată ce untul s-a topit și a început să buleze, gătiți usturoiul, învârtind tigaia, până când este moale și parfumat, dar nu maro, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
UsturoiUsturoi
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
TigaieTigaie
9
Se ia de pe foc și se amestecă pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
10
Ungeți untul de usturoi pe nodurile calde și presărați fiecare cu parmezan. Mănâncă cald sau la temperatura camerei. Nodurile de usturoi pot fi coapte, răcite și congelate timp de până la 1 lună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De UsturoiUnt De Usturoi
ParmezanParmezan
UsturoiUsturoi
11
Aduceți 2 căni de apă la fiert într-un vas mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
12
Adăugați bulgurul și quinoa și fierbeți timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulgurBulgur
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
13
Transferați boabele într-o strecurătoare cu plasă fină și țineți-le sub apă curgătoare rece pentru a opri gătitul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BoabeBoabe
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
14
Lăsați boabele să se scurgă în filtru timp de 15 minute, apoi întindeți-le pe un strat gros de prosoape de hârtie pentru a absorbi orice umiditate suplimentară. Între timp, măcinați gros semințele de in într-o râșniță de condimente, doar pentru a le deschide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De InSemințe De In
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
SitaSita
15
Amestecați împreună apa caldă, agava și drojdia într-o cană de măsurare sau un bol mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea SticleiCiupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea Sticlei
ApăApă
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
BolBol
16
Lăsați să stea până când un strat mic de spumă se dezvoltă în partea de sus, 3 până la 5 minute. (Dacă acest lucru nu se întâmplă, aruncați și încercați din nou cu drojdie nouă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
DrojdieDrojdie
17
Bateți făina și 1/2 linguriță de sare împreună într-un bol mediu; adăugați amestecul de drojdie spumoasă și uleiul de măsline și amestecați împreună cu o spatulă rigidă de cauciuc. Când aluatul începe să se unească, amestecați boabele fierte, semințele de in măcinate și semințele de floarea soarelui; formați aluatul într-o bilă uniformă în centrul bolului. Asigurați-vă că răzuiți și folosiți orice aluat lipit de părți. Aluatul va fi foarte lipicios în această etapă. Acoperiți vasul bine cu folie de plastic și păstrați-l într-un loc cald până când aluatul și-a dublat dimensiunea, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De In MăcinateSemințe De In Măcinate
Semințe De Floarea SoareluiSemințe De Floarea Soarelui
Ulei De MăslineUlei De Măsline
BoabeBoabe
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
DrojdieDrojdie
SareSare
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
BatetiBateti
BolBol
18
Praf ușor o foaie de copt cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
19
Presărați o cantitate generoasă de făină pe o suprafață de lucru curată și uscată. Răzuiți aluatul pe suprafața înmuiată și frământați câteva minute, lucrând în suficientă făină pentru a face aluatul mai puțin lipicios, dar încă umed la atingere. Fă-ți periodic mâinile pentru a preveni lipirea. Formați aluatul într-o singură bilă sau împărțiți-l în bile mai mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
20
Așezați bilele de aluat pe foaia de copt pregătită. Acoperiți ușor cu folie de plastic sau un prosop de vase și lăsați aluatul să se odihnească timp de 30 de minute. După cele 30 de minute, aluatul poate fi modelat și gătit după dorință.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De PlasticFolie De Plastic
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista