Noduri De Usturoi Din Cereale Integrale
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați nodurile de usturoi din cereale integrale. Această rețetă face 16 porții cu 93 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 6 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați făină, sirop de agave, semințe de in și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Noduri De Usturoi Din Cereale Integrale, Noduri De Usturoi, și Noduri De Usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Poziționați rafturile cuptorului în treimea superioară și inferioară a cuptorului și preîncălziți la 400 de grade F.
Aliniați două foi de copt cu pergament.
Presărați generos făină pe o suprafață de lucru.
Rotiți aluatul de pizza într-un pătrat de 12 inci, folosind mai multă făină după cum este necesar pentru a preveni lipirea.
Tăiați aluatul în sferturi, apoi tăiați fiecare sfert în 4 fâșii.
Legați cu atenție fiecare bandă într-un nod și aranjați foile de copt pregătite la aproximativ 2 centimetri distanță. Înfășurați ușor cu folie de plastic și lăsați să stea la temperatura camerei până se umflă ușor, aproximativ 30 de minute.
Coaceți nodurile până se rumenesc pe fund și ușor aurii pe partea de sus, 20 până la 25 de minute, rotind foile de copt după cum este necesar.
Între timp, puneți untul, usturoiul și 1/2 linguriță de sare într-o cratiță mică la foc mediu. Odată ce untul s-a topit și a început să buleze, gătiți usturoiul, învârtind tigaia, până când este moale și parfumat, dar nu maro, aproximativ 3 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă pătrunjelul.
Ungeți untul de usturoi pe nodurile calde și presărați fiecare cu parmezan. Mănâncă cald sau la temperatura camerei. Nodurile de usturoi pot fi coapte, răcite și congelate timp de până la 1 lună.
Aduceți 2 căni de apă la fiert într-un vas mic.
Adăugați bulgurul și quinoa și fierbeți timp de 10 minute.
Transferați boabele într-o strecurătoare cu plasă fină și țineți-le sub apă curgătoare rece pentru a opri gătitul.
Lăsați boabele să se scurgă în filtru timp de 15 minute, apoi întindeți-le pe un strat gros de prosoape de hârtie pentru a absorbi orice umiditate suplimentară. Între timp, măcinați gros semințele de in într-o râșniță de condimente, doar pentru a le deschide.
Amestecați împreună apa caldă, agava și drojdia într-o cană de măsurare sau un bol mic.
Lăsați să stea până când un strat mic de spumă se dezvoltă în partea de sus, 3 până la 5 minute. (Dacă acest lucru nu se întâmplă, aruncați și încercați din nou cu drojdie nouă.)
Bateți făina și 1/2 linguriță de sare împreună într-un bol mediu; adăugați amestecul de drojdie spumoasă și uleiul de măsline și amestecați împreună cu o spatulă rigidă de cauciuc. Când aluatul începe să se unească, amestecați boabele fierte, semințele de in măcinate și semințele de floarea soarelui; formați aluatul într-o bilă uniformă în centrul bolului. Asigurați-vă că răzuiți și folosiți orice aluat lipit de părți. Aluatul va fi foarte lipicios în această etapă. Acoperiți vasul bine cu folie de plastic și păstrați-l într-un loc cald până când aluatul și-a dublat dimensiunea, aproximativ 2 ore.
Praf ușor o foaie de copt cu făină.
Presărați o cantitate generoasă de făină pe o suprafață de lucru curată și uscată. Răzuiți aluatul pe suprafața înmuiată și frământați câteva minute, lucrând în suficientă făină pentru a face aluatul mai puțin lipicios, dar încă umed la atingere. Fă-ți periodic mâinile pentru a preveni lipirea. Formați aluatul într-o singură bilă sau împărțiți-l în bile mai mici.
Așezați bilele de aluat pe foaia de copt pregătită. Acoperiți ușor cu folie de plastic sau un prosop de vase și lăsați aluatul să se odihnească timp de 30 de minute. După cele 30 de minute, aluatul poate fi modelat și gătit după dorință.