Rețeta cremă Pesto Penne cu panglici de legume poate fi făcută în aproximativ 30 de minute. Pentru $1.62 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 585 calorii, 16g de proteine, și 32g de grăsime fiecare. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. Un amestec de paste penne, dovlecei de vară, cățel de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca un fel principal prietenos cu bugetul. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Cu o lingură scor de 59%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Trei Penne vegetale cu Pesto de tarhon-busuioc, Pesto de legume prăjite și pui Penne, și Pesto de pui cremos Penne cu Broccoli.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare, gătiți pastele conform instrucțiunilor pachetului, adăugând edamame în ultimele 5 minute de gătit. Între timp, folosind un cojitor de legume sau un feliator de brânză metalică, tăiați morcovii și dovleceii în fâșii foarte subțiri pe lungime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Morcov
Edamame Congelat (din Păstăi)
Brânză
Suc De Fructe
Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Peeler
Tigaie Cu Sos
2
Într-o tigaie mare, călește ceapa în 1 lingură de unt până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați fâșiile de legume și usturoiul; se sotează cu 2-3 minute mai mult sau până când este crocant. Se amestecă smântâna, pesto-ul, sarea și untul rămas. Aduceți la fierbere ușoară; gatiti 2-4 minute sau pana cand sosul este usor ingrosat si legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Unt
Usturoi
Cremă
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Sos
Sare
4
Scurgeți pastele și edamame; aruncați cu amestec de legume.