Penne cu sos de ciuperci-roșii-cremă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Penne cu sos de ciuperci-roșii-cremă. Această rețetă face 5 porții cu 411 calorii, 13g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru $1.68 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de paste penne, ulei vegetal, ciuperci crimini și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Încercați Penne cu sos Pancettan și cremă de roșii, Penne cu sos picant de cremă de roșii Vodka, și Penne Cu Sos Picant De Cremă De Roșii Vodka pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti si scurgeti pastele conform indicatiilor de pe cutie. Reveniți la cratiță; păstrați cald.
Între timp, în tigaie de 12 inci sau cuptor olandez, gătiți pancetta la foc mediu până când este crocantă.
Scoateți pancetta pe prosoape de hârtie pentru a se scurge. În aceeași tigaie, încălziți uleiul la foc mediu. Gatiti usturoiul si ciupercile in ulei 3 pana la 4 minute, amestecand frecvent, pana cand ciupercile sunt fragede. Se amestecă roșiile.
Se încălzește până la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți 5 minute, amestecând ocazional. Se amestecă Frisca; Se încălzește doar până la cald. Se amestecă pastele.
Adăugați spanac; aruncați până când spanacul este ofilit.
Presărați porții individuale cu pancetta.