Penne cu dovlecei, sparanghel și brânză Parmigiano Reggiano

Penne cu dovlecei, sparanghel și brânză Parmigiano Reggiano
Penne cu dovlecei, sparanghel și brânză Parmigiano Reggiano ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 455 calorii. Pentru $1.53 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 14 fani. Mergeți la magazin și ridicați barilla veggie penne, brânză parmigiano reggiano, usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline extravirgin, puteți urma acest fel principal cu Peach Crisp: sănătos crocant pentru micul dejun ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 91%, care este super. Încercați Mini Penne cu ardei dulci și Parmigiano-Reggiano, Salată de paste Penne cu Parmigiano ras-Reggiano, și Sparanghel la cuptor cu rețetă Parmigiano-Reggiano pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți o oală mare cu apă la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Într-o tigaie mare se sotează usturoiul și oregano în ulei de măsline până la o culoare ușor galbenă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Se adaugă dovleceii și sparanghelul și se sotează 3-4 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
4
Gatiti pastele cu 1 minut mai putin decat directiile pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
5
Scurgeți pastele, rezervând 1 cană de apă de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
6
Adăugați apă de gătit în sos și aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
7
Adăugați paste în sos și aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
8
Se ia de pe foc și se adaugă brânza Parmigiano Reggiano. Aruncați pentru a combina și servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate39
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista