Penne cu ciuperci Marsala prăjite
Nevoie de un felul principal vegetarian? Penne cu ciuperci Marsala prăjite ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Pentru $1.32 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 460 calorii. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel, penne, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 58%. Încercați Penne cu ciuperci Shiitake prăjite, vinete și Sambal, Penne Con Funghi e Melanzane (Penne cu ciuperci și vinete), și Pui Cu Ciuperci Și Marsala pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie sau cuptor olandez, aruncați ciupercile cu uleiul și 1/4 linguriță fiecare din sare și piper. Prăjiți timp de 15 minute; ceva lichid va rămâne în tigaie.
Transferați tigaia în partea superioară a aragazului. Se amestecă usturoiul și Marsala. Se fierbe până când lichidul este aproape evaporat, aproximativ 4 minute.
Adăugați bulionul și pasta de roșii și fierbeți până când rămâne aproximativ 1/4 cană de lichid, cu aproximativ 2 minute mai mult. Se amestecă restul de 1/2 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper și untul și se scoate de pe foc.
Într-o oală mare cu apă clocotită, sărată, gătiți Penna până când tocmai ați terminat, aproximativ 13 minute.
Scurgeți pastele și aruncați-le cu sosul și pătrunjelul.
Variație: Penne cu ciuperci prăjite: dacă nu țineți Marsala la îndemână, înlocuiți o cantitate egală de sherry uscat sau vin roșu uscat în locul său.
Recomandarea vinului: Ciupercile se potrivesc bine cu un vin roșu Italian, cum ar fi un Nebbiolo d ' Alba din regiunea Piemont.