Pene Romaine cu vinetă de brânză albastră acidulată

Pene Romaine cu vinetă de brânză albastră acidulată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați pene de Romaine cu vinaigretă de brânză albastră. Pentru 99 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 270 calorii, 2G de proteine, și 27G de grăsime fiecare. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de pastă de hamsii, oțet balsamic, brânză maytag și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Inimi Romaine Cu Vinaigretă De Brânză Albastră, Salată de Romaine cu vinaigretă de brânză albastră, și Salată de rucola și Romaine cu nuci și vinetă de brânză albastră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 4 ingrediente într-un castron mediu pentru a amesteca.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Bateți brânza, lăsând câteva bucăți întregi. Condimentează cu sare și cantitate generoasă de piper crăpat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei CrăpatArdei Crăpat
BrânzăBrânză
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Așezați pene romaine pe farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate
4
Stropiți 1/4 cană de pansament peste centrul fiecăruia. Se acoperă cu ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă

Echipamente

DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista