Pene De Pâine Cu Ciuperci

Pene De Pâine Cu Ciuperci
Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 156 calorii, 3G de proteine, și 11g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați rulouri de semilună, parmezan, condimente și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Încercați Pene De Pâine Italiene, Pene de pâine cu usturoi Cheesy, și Pene De Pâine Cu Porumb Chili pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Separați aluatul semilună în opt triunghiuri și așezați-l pe un 12-in uns. tigaie rotundă pentru pizza cu puncte spre centru; perforații de etanșare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Carne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru ScoiciCarne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru Scoici
2
Într-un castron mic, combinați ciupercile și untul; aruncați pentru a acoperi. Puneți amestecul de ciuperci peste aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
UntUnt
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Presărați parmezan și condimente italiene.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente ItalieneCondimente Italiene
ParmezanParmezan
4
Se coace la 375 la 15-20 de minute sau până când crusta se rumeneste și ciupercile sunt fragede,
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Revista