Pear-Havarti Bites

Pear-Havarti Bites
Mușcăturile de pere-Havarti necesită aproximativ 10 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 201 calorii, 5g de proteine, și 13g de grăsime. Pentru 40 de cenți pe porție, veți obține o garnitură care servește 10. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați migdale prăjite, brânză havarti, coji de tartlet fulgi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Cu o lingură scor de 13%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Rețete similare sunt Havarti, pere și șuncă afumată pe biscuiți, Dijon Havarti Și Brânză La Grătar Cu Pere, și Mușcături de pere și Feta.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Aranjați cojile de Tartlet fulgi pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De TartletCoji De Tartlet
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
3
Tăiați brânza Havarti în 24 de bucăți foarte mici. Lingură 1/4 linguriță rotunjită conserve de pere în fiecare coajă; top cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HavartiHavarti
Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De ZahărDulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
4
Se presară uniform cu migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
5
Coaceți tartulele la 350 timp de 5 până la 6 minute sau până când brânza este topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții10
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista