Peaches n ' Cream Mousse Pie

Peaches n ' Cream Mousse Pie
Peaches n ' Cream Mousse Pie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 8 și costă 53 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 243 calorii. Un amestec de apă, smântână grea, piersici și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este plăcută de 159 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 6 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Piersici și batoane de plăcintă cu cremă, Piersici la grătar + piersici și înghețată, și Plăcintă cu căpșuni și smântână pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc inferioară și preîncălziți cuptorul la 425 F. când cuptorul este gata, tapetați coaja de plăcintă răcită cu folie sau hârtie pergament și umpleți cu greutăți (refolosesc fasolea uscată pentru aceasta) și coaceți pe cel mai mic raft al cuptorului timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole UscatăFasole Uscată
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți SotațiCreveți Sotați
2
Îndepărtați greutățile și căptușeala, întoarceți plăcinta și coaceți până când crusta de jos este un maro auriu, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Scoateți coaja de plăcintă din cuptor și lăsați să se răcească complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Așezați apa rece într-un castron mic și presărați gelatina încet deasupra. Se amestecă pentru a se asigura că gelatina este complet hidratată și nu există bulgări. Puneți deoparte să înflorească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Într-o cratiță medie, combinați piersicile (inclusiv orice suc de la decongelare) și zahărul și amestecați la foc mediu, amestecând ocazional. Aduceți piersicile la foc mic și lăsați-le să continue să gătească până când sunt fragede cu furculița, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
6
Scoateți oala de pe foc.
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
7
Se adaugă amestecul de gelatină și se fierbe, amestecând, până se dizolvă complet, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
8
Se toarnă conținutul oalei într-un blender și se amestecă până se omogenizează complet, aproximativ 1 minut. Apăsați piureul printr-o strecurătoare cu plasă fină și aruncați solidele. Puneți piureul deoparte și lăsați-l să se răcească la temperatura camerei sau răciți-l peste o baie de gheață, amestecând pe măsură ce se răcește pentru a preveni configurarea gelatinei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
Vermut StropitorVermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
9
Odată ce piureul este la temperatura camerei, amestecați un sfert din frisca în piure pentru a-l ușura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
10
Adăugați toate, cu excepția a 2 uncii de frișcă rămasă (rezervați restul pentru decorare) și pliați-o în amestecul de piure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
11
Se toarnă mousse-ul în coaja de plăcintă răcită. Dați-l la frigider timp de cel puțin 2 ore pentru a permite gelatinei să se instaleze. Pipa rămasă frișcă deasupra chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Bomboane RuntsBomboane Runts
DificultateExpert
Gata În6 hrs
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista