Peaches n ' Cream Mousse Pie

Peaches n ' Cream Mousse Pie
Peaches n ' Cream Mousse Pie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 8 și costă 53 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 243 calorii. Un amestec de apă, smântână grea, piersici și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este plăcută de 159 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 6 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Piersici și batoane de plăcintă cu cremă, Piersici la grătar + piersici și înghețată, și Plăcintă cu căpșuni și smântână pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc inferioară și preîncălziți cuptorul la 425 F. când cuptorul este gata, tapetați coaja de plăcintă răcită cu folie sau hârtie pergament și umpleți cu greutăți (refolosesc fasolea uscată pentru aceasta) și coaceți pe cel mai mic raft al cuptorului timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole UscatăFasole Uscată
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
2
Îndepărtați greutățile și căptușeala, întoarceți plăcinta și coaceți până când crusta de jos este un maro auriu, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Scoateți coaja de plăcintă din cuptor și lăsați să se răcească complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Așezați apa rece într-un castron mic și presărați gelatina încet deasupra. Se amestecă pentru a se asigura că gelatina este complet hidratată și nu există bulgări. Puneți deoparte să înflorească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Într-o cratiță medie, combinați piersicile (inclusiv orice suc de la decongelare) și zahărul și amestecați la foc mediu, amestecând ocazional. Aduceți piersicile la foc mic și lăsați-le să continue să gătească până când sunt fragede cu furculița, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
6
Scoateți oala de pe foc.
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Se adaugă amestecul de gelatină și se fierbe, amestecând, până se dizolvă complet, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
8
Se toarnă conținutul oalei într-un blender și se amestecă până se omogenizează complet, aproximativ 1 minut. Apăsați piureul printr-o strecurătoare cu plasă fină și aruncați solidele. Puneți piureul deoparte și lăsați-l să se răcească la temperatura camerei sau răciți-l peste o baie de gheață, amestecând pe măsură ce se răcește pentru a preveni configurarea gelatinei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Odată ce piureul este la temperatura camerei, amestecați un sfert din frisca în piure pentru a-l ușura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
10
Adăugați toate, cu excepția a 2 uncii de frișcă rămasă (rezervați restul pentru decorare) și pliați-o în amestecul de piure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
11
Se toarnă mousse-ul în coaja de plăcintă răcită. Dați-l la frigider timp de cel puțin 2 ore pentru a permite gelatinei să se instaleze. Pipa rămasă frișcă deasupra chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Bomboane RuntsBomboane Runts
DificultateExpert
Gata În6 hrs
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista