Peaches n ' Cream Mousse Pie
Peaches n ' Cream Mousse Pie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 8 și costă 53 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 243 calorii. Un amestec de apă, smântână grea, piersici și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este plăcută de 159 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 6 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Piersici și batoane de plăcintă cu cremă, Piersici la grătar + piersici și înghețată, și Plăcintă cu căpșuni și smântână pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc inferioară și preîncălziți cuptorul la 425 F. când cuptorul este gata, tapetați coaja de plăcintă răcită cu folie sau hârtie pergament și umpleți cu greutăți (refolosesc fasolea uscată pentru aceasta) și coaceți pe cel mai mic raft al cuptorului timp de 15 minute.
Îndepărtați greutățile și căptușeala, întoarceți plăcinta și coaceți până când crusta de jos este un maro auriu, aproximativ 10 minute.
Scoateți coaja de plăcintă din cuptor și lăsați să se răcească complet.
Așezați apa rece într-un castron mic și presărați gelatina încet deasupra. Se amestecă pentru a se asigura că gelatina este complet hidratată și nu există bulgări. Puneți deoparte să înflorească.
Într-o cratiță medie, combinați piersicile (inclusiv orice suc de la decongelare) și zahărul și amestecați la foc mediu, amestecând ocazional. Aduceți piersicile la foc mic și lăsați-le să continue să gătească până când sunt fragede cu furculița, aproximativ 20 de minute.
Se adaugă amestecul de gelatină și se fierbe, amestecând, până se dizolvă complet, aproximativ 1 minut.
Se toarnă conținutul oalei într-un blender și se amestecă până se omogenizează complet, aproximativ 1 minut. Apăsați piureul printr-o strecurătoare cu plasă fină și aruncați solidele. Puneți piureul deoparte și lăsați-l să se răcească la temperatura camerei sau răciți-l peste o baie de gheață, amestecând pe măsură ce se răcește pentru a preveni configurarea gelatinei.
Odată ce piureul este la temperatura camerei, amestecați un sfert din frisca în piure pentru a-l ușura.
Adăugați toate, cu excepția a 2 uncii de frișcă rămasă (rezervați restul pentru decorare) și pliați-o în amestecul de piure.
Se toarnă mousse-ul în coaja de plăcintă răcită. Dați-l la frigider timp de cel puțin 2 ore pentru a permite gelatinei să se instaleze. Pipa rămasă frișcă deasupra chiar înainte de servire.