Tarta cu pere de piersici ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 306 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați foietaj, sucitor, ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tarta Cu Pere, Tarta Cu Pere, și Tarta Cu Pere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Decongelați aluatul foietaj la temperatura camerei timp de 20 până la 30 de minute. Desfaceți. Dacă patiseria nu se desfășoară ușor, dezghețați încă 5 până la 10 minute și încercați din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ
2
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Pe o suprafață ușor făinată, întindeți produse de patiserie într-un dreptunghi de 10 x 12 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
4
Transferați pe o foaie de copt unsă. Cu o perie de patiserie uscată, îndepărtați orice exces de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Perie De Patiserie
5
Într-un castron mic, bateți ușor împreună oul și 1 lingură de apă pentru a crea o spălare a ouălor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Cu peria de patiserie, periați întreaga suprafață a foii de aluat cu spălare de ouă. De-a lungul tuturor celor 4 laturi, pliați peste 1/2 inch de margine pentru a crea o margine Crestată în jurul patiseriei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Foaie De Aluat
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De Patiserie
7
Periați și partea superioară a acestei jante cu spălare de ouă. Înțepați patiseria (în interiorul jantei) peste tot cu o furculiță (acest lucru asigură că aluatul din interiorul chenarului nu se umflă așa cum va face janta exterioară).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
8
Aranjați pere feliate subțire pe produse de patiserie, acoperind toată suprafața, dar într-un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în Sirop
9
Presărați pere cu zahăr, lichior de pere și punctați cu cuburi de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
7 Pere Coapte, Cum Ar Fi Comice Sau Bartlett, Decojite, Fără Miez și Feliate De 1/4 Inch Grosime
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Jumătăți De Pere în Sirop
Suc De Lămâie, Opțional
10
Coaceți timp de 15 până la 20 de minute sau până se umflă și se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
11
În timp ce tarta se coace, combinați conservele de piersici și nectarul de piersici într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde. Se amestecă pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De Piersici
4 Litri Apă Spumante, Răcită
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
12
Se încălzește la maxim timp de 15 secunde la un moment dat până când conservele s-au topit, amestecând de fiecare dată. Odată ce amestecul s-a topit complet, împingeți printr-o strecurătoare cu plasă fină pentru a îndepărta bucățile sau bucățile de fructe. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
13
Odată ce tarta a terminat de copt, scoateți din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
14
Periați glazura de piersici peste întreaga tartă, atât fructe, cât și produse de patiserie. Se răcește la temperatura camerei și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Dressing Japonez De Susan Preparat
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate